Samira Ahale

3 reuzenstappen naar verandering

Wil je leren om ontspannen door het leven te gaan? Wil jij meer vertrouwen hebben in jezelf, in mensen en in het leven? Wil jij meer ruimte in je leven voor mooie dingen? Meer vreugde, meer vrede, meer vrijheid?
Samira kan jou hierbij helpen. Zodat je licht en vrij weer verder kan. Ervaar het in de unieke methode Mini Mindfulness in 3 D.

Er is de mogelijkheid om kosteloos een kennismakingsgesprek aan te vragen, waarin je Samira leert kennen en je thema wordt besproken.  Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Samen wordt er gekeken, geheel vrijblijvend, wat het beste traject voor jou is.

Samira is van Marokkaanse afkomst, geboren en getogen in Antwerpen, gescheiden en moeder van twee tieners. Ze  heeft een holistische kijk op het leven en heeft jarenlang ervaring in lichaams- en energetisch werk die wordt toegepast in haar coaching. Ze laat zich inspireren door de 3-dimensionale methodiek van Nick Blaser, psychiater en psycholoog en expert ik-grensbewustzijn, het gedachtegoed van Een cursus in wonderen. Haar non-duale blogs kun je lezen op bewustzijnonline.nl. Verder is ze geïnspireerd door de non-duale trilogie van Jed Mc Kenna, Het wonder van vergeving (en meer) van Willem Glaudemans, Eckhart Tolle en GAry R. Renard. Ze is auteur van het boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij.

Opleiding

Werken met Ik-grensbewustzijn, bij psychiater en psychotherapeut Nick Blaser.
(Coaching, therapie en counceling, verdiepingstraining, relaties en grenzen, psychopathologie en contra-indicaties. Ik-grensbewustzijn met kinderen en ouders, en in teams van organisaties. Masterclasses 1, 2. Deze masterclasses zijn onderdeel van de Boundary Based Awareness Counseling and Coaching (BBACC)
Transpersoonlijke en psychosociale leertherapie, bij psychosociaal therapeut M.Eisenga.
Teken- en intuïtieve leertherapie bij Tekentherapeute M. Lunsing
Ground Control Pilates trainingen level 1, 2, teachertraining en personal training

Zakelijke gegevens

SAM Spirit And Moves
Ons Dorpshuis Paterswolde B.Boermalaan 4, 9765 AP
Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag
info@spiritandmoves.nl
0631-788893
Bank: NL18 TRIO 0198 52 83 53
KVK: 50675257