Samira Ahale

Ik begeleid hoger opgeleiden die een grote betrokkenheid hebben in hun werk en door omstandigheden vastlopen en tegen hun grenzen aanlopen. Dit doe ik met een heldere methode waardoor ze inzicht krijgen en krachtige en praktische stappen voorwaarts kunnen zetten.

Krachtig, Helder & Praktisch

Ik motiveer en inspireer professionals om los te komen van beperkende denk- en gedragspatronen, zodat ze in verbinding komen met hun (innerlijke) kracht, de juiste keuzes leren maken en met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kunnen.

Zekerheid & Vertrouwen 

Mijn eigen ervaring met grensoverschrijdend gedrag, als Marokkaanse dochter uit een gastarbeidersgezin uit Antwerpen, heeft mij gevormd. Ik heb mezelf bevrijd van dogma’s en beperkingen, waardoor ik nu met zekerheid en zelfvertrouwen in het leven sta.

Verder… 

Mijn eigen weg en de praktische stappen die ik heb gezet om VERDER te komen, kun je lezen in mijn boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij.

Lezing Peize Hoe bevrijd je je van hardnekkige dogma’s en verwachtingen? Hoe maak je je vrij? Dinsdag 16 april vanaf 19.30 uur.

Noorderlink Proeverij Omarm de verschillen, en durf jezelf te zijn.
voor HRM en leidinggevenden – 25 juni 2019

Interview Nieuw Wij ; Omarm de verschillen, en durf jezelf te zijn 

Boekrecensie De Bezieling ; Een spiritueel reisverslag

Blog Klaar met dubbel zo hard je best doen, mag ik gewoon mezelf zijn?
Kennisplatform Integratie & Samenleving www.kis.nl

Boek mij voor een inspirerende verhaal via Sprekersbureau Zij Spreekt.

Opleiding

Werken met Ik-grensbewustzijn, bij psychiater en psychotherapeut Nick Blaser en schrijver van het voorwoord van mijn boek.
Coaching, therapie en counceling, verdiepingstraining, relaties en grenzen, psychopathologie en contra-indicaties. Ik-grensbewustzijn met kinderen en ouders, en in teams van organisaties. Masterclasses 1, 2 en 3A en B. Werken met ik-grenzen in de verticale dimensies, SBAT-training leiden en meer.
Deze masterclasses zijn onderdeel van de Boundary Based Awareness Counseling and Coaching (BBACC)
Transpersoonlijke en psychosociale leertherapie, bij psychosociaal therapeut M.Eisenga.
Teken- en kunstzinnige leertherapie bij Tekentherapeute M. Lunsing
Ground Control Pilates trainingen level 1 & 2. De teacher-training en tevens personal training. Zumba Basic 1 en 2, Zumba Tonic (2008 2012) Basisopleiding (1997-2000) ; Accountancy-Fiscaliteit HBO Antwerpen.