Samira Ahale

Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

De Spirituele Allochtoon, Eindelijk vrij

is nu overal verkrijgbaar. Koop het boek via bovenstaande link in de banner en help de geldstroom naar goede doelen te verbeteren. Uiteraard kun je het boek via de Bookshop bestellen, dan ontvang je deze gesigneerd thuis. Samira geeft ook lezingen over non-dualiteit, Een cursus in wonderen en haar weg naar innerlijke vrijheid. De lezingen zijn steeds interactief, met opdrachten en oefeningen.
In haar (nog te verschijnen) biografie ‘De spirituele allochtoon en het kusjeshuis’ schrijft ze over haar dubbelleven en haar vlucht naar vrijheid.

Opleiding

 • HBO-opleiding Accountancy-Fiscaliteit in Antwerpen.
 • Sportopleidingen Spinning-instructeur, Zumba-instructeur (alle levels), Ground Control Pilates-instructeur, Fitness coach For Woman – Curves.
 • Transpersoonlijke en psychosociale leertherapie bij De Blauwe Uil, M. Eisenga.
 • Werken met Ik-grensbewustzijn, bij psychiater en psychotherapeut Nick Blaser.
  Coaching, therapie en counceling, verdiepingstraining, relaties en grenzen, psychopathologie en contra-indicaties. Ik-grensbewustzijn met kinderen en ouders, en in teams van organisaties. Masterclasses 1, 2.
  De trainerstraining om zelf de SBAT-training te kunnen leiden.
  Deze masterclasses zijn onderdeel van de Boundary Based Awareness Counseling and Coaching (BBACC) en bedoeld om therapeuten, onderwijzers, mensen in leidinggevende functies, alsmede mensen in de zorg te begeleiden, maar ook bij burn-out en angststoornissen. 
 • Intuïtief teken- en leertherapie bij Tekenentherapie M. Lunsing

Inspiratie

Samira laat zich inspireren door het gedachtegoed van Een cursus in wonderen, de non-dualiteit van Jed Mc Kenna, Vergeving (en meer) van Willem Glaudemans. Verder is ze student van Een cursus in wonderen, The Course en deelt ze dagelijks de lessen in de Free Daily Blog in Miracles. The Course is een leerplan in zelfstudie die beoogt om het contact met je innerlijke leraar te herstellen. Zodat je weer vanuit je innerlijke vrijheid en waarheid naar buiten kunt treden.