Pilates bij Samira

Ik ben opgeleid volgens de ‘Ground Control Pilates Method’ en volg het systeem van bewust bewegen met beheersing en controle, een specifieke ademhaling en het werken vanuit de kern, of powerhouse.

Je traint op een pilates mat, in een kring met maximaal 10 deelnemers. Elke les eindigt met 10 minuten mindfulness. Je traint op je eigen niveau en leert vanuit hier je grenzen te verleggen. Er ontstaan vertrouwen in het lijf. Ik hou rekening met rug- en bekkenklachten en geef aangepaste oefeningen.

Neem een handdoek mee voor op de mat. Ook fijn is het gebruik van Pilates sokken met anti-slip. Ik gebruik geen muziek, omdat het tempo van binnenuit moet komen. We werken vaak met small balls. Deze zijn bij mij te koop voor 12 euro.

Betaal informatie

Naam: SAM Spirit And Moves
Bank: NL18 TRIO 0198 52 83 53
KvK-nummer: 50675257
BTW-nummer 24080856301

Voordelen van de training op een rij:

  • Verhoogde longcapaciteit en verbeterde bloedcirculatie door diepe ademhaling
  • Verbetering spierkracht en flexibiliteit van de romp spieren
  • Soepeler wervelkolom
  • Stabieler bekken
  • Verbeterde coördinatie zowel musculair als mentaal
  • Botten steviger en gewrichten soepeler
  • Lichaamsbewust zijn wordt verbeterd, betere houding

Samenwerking met To the Point Fysiotherapie in Eelde

Met Inge Mulder van To the Point Fysiotherapie drink ik graag een kopje thee en praten we over de anatomie van het lijf. Het zijn leerzame momenten voor mij als pilates trainer en klachten (anoniem weliswaar) van pilates deelnemers worden besproken.

Inge heeft een tijdje bij me getraind en heeft ervaren wat pilates voor haar lijf betekent. Ze verwijst dan ook vaker cliënten naar mijn lessen. Op zoek naar een fysio die kijkt naar het grote geheel, dan ben je bij Inge aan het goede adres. www.tothepointfysiotherapie.nl