Mindful in beweging

img_20161016_105122Mindful in Beweging

In dit traject help ik jou in beweging te komen d.m.v. power walken, joggen, sprinten, pilates en meer. Je doorbreekt patronen en krijgt inzicht in de oorzaak van bijvoorbeeld overgewicht.

Als je op andere levensgebieden vast zit, zoals in je relatie, of werk, dan is dit individueel traject een unieke kans om echte veranderingen door te voeren. Met jezelf aan de slag, in de buitenlucht!

Werkwijze

Ik geloof dat JIJ ALLES IN JE HEBT om een rijk en vervuld leven te leiden. Soms heb je hulp nodig omdat het (zelf-)vertrouwen ontbreekt. Ik kan jou hiermee helpen met dit 5-wekelijks stappen plan:

– STAP 1: bepalen van jouw thema
– STAP 2: grens bepalen, zowel fysiek als psychisch
– STAP 3: spelen met de ik-grens, patronen doorbreken
– STAP 4: thema belichten en onderzoeken, patronen doorbreken
– STAP 5: ik-grens versterken; relatie met jezelf verdiepen.

Door K. :

Sporten is voor mij altijd meer iets dat “moet”, dan iets waar ik plezier aan beleef. Na een aantal 1-op-1 sessies met Samira begint dit te veranderen. Gaandeweg krijg ik er lol in en leert ze me vertrouwen krijgen in mijn lichaam en in mijzelf. Op deze manier kan ik op mijn eigen niveau trainen en word ik toch uitgedaagd om net een stapje verder te gaan dan wanneer ik het alleen zou doen.

De gesprekken en oefeningen brengen veel inzicht. Juist de combinatie van de gesprekken en buiten sporten zorgt dat we snel tot de kern komen. En ik merk de effecten op meerdere vlakken in mijn leven. Er ontstaat beweging in mijn carrière die een tijdje vast zat en ik merk dat vaker gezonde keuzes maak op gebied van eten en ontspanning. Het is dus beweging echt op meerdere niveaus.

Kosten

Intake: € 35,-
5-stappen plan: € 295,- / elke Stap is 1,5 uur
Een losse Mindful in Beweging kan ook: € 65,- / 1,5 uur

Indien zakelijk zijn alle bedragen ex. 21 % BTW.
factuur ondernemer/persoonlijk budget werkgever kan op aanvraag.

Waar
De Huiskamer voor Mindfulness
Ons Dorpshuis
Bahler Boermalaan 4
9765 AP Paterswolde

Aanmelden
info@spiritandmoves.nl
moodcamp hoofdletters