Make your life a bestseller

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis

Jarenlang deed Samira haar hoofddoek stiekem af, was ze bang om betrapt en terug naar Marokko gestuurd te worden. Op haar 23ste vluchtte ze in een huwelijk met een Nederlandse moslim. Het duurde 10 jaar voordat ze de moed had om écht voor zichzelf te kiezen. Ze scheidde zonder medeweten van haar ouders, vanwege het taboe. Ze was 34 en leefde nog steeds een dubbelleven.

Kopen

Niet meer op voorraad in mijn praktijk.

Wél op Bol.com/eindelijkvrij

Voel jij het ook, die constante druk van werk, familie, relaties, geloof en gezin? Loop je vast en heb je alles geprobeerd om weer grip te krijgen op je agenda, je energie, je gevoel? Toch lijkt het of je die grip steeds weer verliest.
Ongemerkt blijf je leven vanuit je verleden. Maar je wilt een toekomst die van het verleden verschilt! Je wilt VRIJ zijn! Maar hoe doe je dit? Ik deel mijn persoonlijk verhaal en mijn inzichten met jou in dit praktische boek, zodat jij verder kan.

ISBN: 9789492595041

 

 

Kopen

 

 

Een leven vrij van angst, vrij van zorgen? Moeiteloos en liefdevol leven? Er is een manier. Ontdek de sleutel tot innerlijke vrijheid en leer jezelf stapsgewijze kennen. Zodat je kunt loslaten wat je niet meer nodig hebt. En de antwoorden die je reeds ontvangen hebt, kunt horen.The  only  way  out  is  in!

€8,99 – Kopen

Life is a story, 
How to make yours a bestseller?