Leer je ik-grens kennen

In de Self-Boundary Awareness Training voor professionals (SBAT)

Het SBAT is een 8 weken durend groepstraining, waarin het bewustzijn voor onze ik-grens geschoold, ontwikkeld en verstevigd wordt. Het bespreken, uitwisselen en toetsen van de opgedane ervaringen geeft verheldering en inzicht. Leer je ik-grens herkennen en bewaken, zodat je je psychische grens leert respecteren. Ontwikkel meer vrede en vertrouwen en meer ruimte voor jezelf. Wanneer je de relatie met jezelf verdiept, krijg je beter contact met de ander en je omgeving.

Voor organisaties die VERDER willen

Een sterke organisatie is flexibel en bestaat uit mensen die een sterke relatie met zichzelf hebben, hun grenzen kennen en weten wat ze willen. Een gezonde organisatie bestaat uit gezonde mensen die zich met elkaar verbinden om het meest ultieme te bereiken door:

‘Volmaakt te zijn in het vermogen een onverdeeld doel te dienen.’

Ben je leidinggevende, dan raad ik het Boss-coaching traject aan, waarin de kern van deze training aan bod komt zodat je SAMEN met je team verder kan bouwen aan een gezonde organisatie.

Wat

De training bestaat uit 8 avonden en één zaterdag. Er wordt gewerkt met het boek „Grenzen stellen met compassie, leer in 8 weken je ik-grens kennen“, van psychiater en psychotherapeut (gespecialiseerd in systeemtherapie, cognitieve therapie en mindfulness) Dr.Nick Blaser.
Hij schreef ook het voorwoord in mijn boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij.

Wanneer

Vrijdag 6 september 2019 om 13.30-16.00 uur

Waar

Bij losse inschrijving: omgeving Zwolle – adres volgt

Meer informatie

475 euro p.p. (zakelijk ex. 21% Btw)
Groepsgrootte bij losse inschrijvingen: 6-8 deelnemers
Incl. koffie, thee, hapje, hand-out.
Excl. Boek Grenzen stellen met compassie
Meld je aan: info@spiritandmoves.nl