Klanten over…

Toen ik las over de cursus Groei wilde ik dit graag als investering in mijzelf, cadeau doen. En daar ben ik heel blij mee! Ik had al eerder een korte training bij Samira gevolgd en het maakte mij nieuwsgierig naar meer.
Het programma is gevarieerd. Wat een ontdekkingstocht!  Ik krijg wekelijks nieuwe ervaringen en inzichten. Elke sessie ontdek ik wat nieuws en voel ik meer zekerheid en vertrouwen. Ik ontdek hoe mijn mindset geprogrammeerd is. Ik ontdek patronen.Soms vind ik het erg plezierig en is het echt lachen, maar soms ook zeker lastig en confronterend. Er is ook ruimte voor alle emotie. Daarom ben ik blij dat ik nu de langere cursus doe. Ik kan wat ik leer, inbedden in mijn dagelijkse leven.  En dus dingen anders doen. Wat niet meer werkt, loslaten.Kortom,  de cursus is nog niet afgelopen, maar ik pluk er nu al de vruchten van. Ik voel mij rustiger, vrijer en leef met meer vertrouwen. Heel fijn!

Wat ik er vooral uit heb gehaald tijdens de individuele coaching Mindfulness is vertrouwen. Je hebt me momenten van rust en vrede laten ervaren. En alleen te weten ik die rust en vrede in mijzelf meedraag, maakt alles lichter. Ik zoek het niet steeds op. Ik heb ook geen vast meditatie moment in mijn dag ingebouwd (ook al ben ik dat wel steeds van plan).  Maar weten dat die rust en vrede die ik nu een paar keer heb mogen ervaren gewoon bij me is, en dat ik er altijd heen kan gaan, dat geeft een fijn gevoel en vertrouwen. Dat wat er ook gebeurd, het wel weer goed komt. Groetjes, K.

Bedankt Samira voor je begeleiding bij de Mini Mindfulness. Het was een fijne ontdekkingstocht en het heeft mij bewustzijn en inzichten gegeven. Ik had nog nooit mindfulness of meditatie gedaan, maar dit was een fijne kennismaking. Ik heb nu de handvatten gekregen zodat ik er zelf mee verder kan. Ik kan het iedereen aanraden om eens te ervaren.

Gister ging de workshop heel goed! En het was heerlijk om te doen. De mindfulness-oefening en visualisatie (dingen die ik zelf ook nog nooit had gedaan) pakten heel positief uit! Dank je voor je vertrouwen dat ik het zelf kon: het bleek waar en ik krijg daardoor ook meer vertrouwen in mezelf. En ik heb heerlijk “gespeeld”. Je opmerking maandag in de Chakra & Mindfulness ‘Mijn 7 Rechten‘, toen ik toch wat de zenuwen had, was precies goed. Ik was rustig, heb genoten van deze nieuwe ervaring en het was leuk! Heb energie om door te gaan!
Groetjes, S., Ondernemer

Sporten is voor mij altijd meer iets dat “moet”, dan iets waar ik plezier aan beleef. Na een aantal 1-op-1 sessies Mindful in Beweging met Samira begint dit te veranderen. Gaandeweg krijg ik er lol in en leert ze me vertrouwen krijgen in mijn lichaam en in mijzelf. Op deze manier kan ik op mijn eigen niveau trainen en word ik toch uitgedaagd om net een stapje verder te gaan dan wanneer ik het alleen zou doen. De gesprekken en oefeningen brengen veel inzicht. Juist de combinatie van de gesprekken en buiten sporten zorgt dat we snel tot de kern komen. En ik merk de effecten op meerdere vlakken in mijn leven. Er ontstaat beweging in mijn carrière die een tijdje vast zat en ik merk dat vaker gezonde keuzes maak op gebied van eten en ontspanning. Het is dus beweging echt op meerdere niveaus. Gr., K.

Ik heb de cursus Leef je Positieve Leven gevolgd bij Samira. Inspirerend, maakte vanaf het begin nieuwsgierig en gaat een stap verder dan de basis van mindfulness. Het hielp mij om meer aandacht te besteden aan mijn ‘groter ik’, mijn intuïtie. Om dingen niet te hoeven oplossen met mijn brein, om los te laten en niet te hoeven weten. Smaakt naar meer. Bedankt!”  L.

Als hooggevoelig persoon, heb ik veel handvatten aangereikt gekregen bij de cursus Leef je Positieve Leven, om beter bij mezelf te blijven ofwel in “mijn eigen tuin” te zijn. Maar ook te ervaren hoe fijn het is om een duidelijke grens te hebben om die tuin, zodat het een veilige plek is om me in terug te trekken en vandaar uit de buitenwereld tegemoet te treden. Immers als ik niet bij mezelf thuis ben, en niet weet wat er in mijzelf om gaat, hoe kan ik er dan ooit voor een ander zijn. Ook al blijft het een kwestie van oefenen, het brengt me veel dichter  bij mezelf en leert me te leven en keuzes te maken vanuit mijn hart.” K.