Succes ZIJN

 

Wil jij meer rust, meer welvaart of meer vrijheid in je leven?
Investeer in jezelf!

Wat doe jij op dit moment in je leven?
En wat wil jij het allerliefste doen?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan jou daar nu mee helpen. De cursus start bij 4 tot 6 aanmeldingen, op een maandag, donderdag of vrijdag, in onderling overleg. Een kleine groep van 2 tot 5 personen, want persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.

Leer bewust scheppen en verander je huidige omstandigheden.

Workshop: 59,-
Cursus: 375,- (ex btw) – je krijgt een persoonlijke sessie gedurende de training.
info@spiritandmoves.nl

Een deelnemer van de cursus Groei, met inmiddels de naam Succes ZIJN – november 2017:

Toen ik las over de cursus Groei wilde ik dit graag als investering in mijzelf, cadeau doen. En daar ben ik heel blij mee! Ik had al eerder een korte training bij Samira gevolgd en het maakte mij nieuwsgierig naar meer.
Het programma is gevarieerd. Wat een ontdekkingstocht!  Ik krijg wekelijks nieuwe ervaringen en inzichten. Elke sessie ontdek ik wat nieuws en voel ik meer zekerheid en vertrouwen. Ik ontdek hoe mijn mindset geprogrammeerd is. Ik ontdek patronen.Soms vind ik het erg plezierig en is het echt lachen, maar soms ook zeker lastig en confronterend. Er is ook ruimte voor alle emotie. Daarom ben ik blij dat ik nu de langere cursus doe. Ik kan wat ik leer, inbedden in mijn dagelijkse leven.  En dus dingen anders doen. Wat niet meer werkt, loslaten.

Kortom,  de cursus is nog niet afgelopen, maar ik pluk er nu al de vruchten van. Ik voel mij rustiger, vrijer en leef met meer vertrouwen. Heel fijn!