Jaartraining

Van Beperking naar Vrijheid

Wat levert deze training op?

 • Inzicht in jezelf
 • Vanuit inzicht bezielde keuzes maken
 • Meer zekerheid en vertrouwen
 • In vrede zijn met het leven
 • Moeiteloos en overvloedig leven
 • Thuis zijn in jezelf

Ken uzelf, iets anders valt er niet te zoeken
Je hoeft het niet meer zelf op te lossen. 
Je bent niet alleen. 

We ervaren innerlijke conflicten, zoals ongeduld, twijfel, angst, gepieker, eenzaamheid, schuld en schaamte omdat we niet in vrede zijn met het leven. We missen de verbinding met het leven en verdwalen in ons hoofd. We zijn gevangen in een verleden en proberen tevergeefs te ontsnappen naar de toekomst. Maar het verleden is voorbij en de toekomst is een illusie. Het leven is hier, het leven is nu. 

Met inzichtgevende gesprekken, meditatie en mindfulness gaan wij samen op het verticale pad de diepte in. Je ontdekt wie je werkelijk bent, in plaats van wie je denkt te zijn. Je doorziet de vorm, de inhoud en bereikt de essentie van wie je bent. Je onjuist gerichte waarneming lost op en er ontstaat een nieuwe waarneming, die leidt naar een totale innerlijke vrede. 

Deze innerlijke vrede, die onvoorwaardelijk en onveranderlijk is, ontmoet je in het leven op alle levensvlakken. Vreugde, vrijheid, zekerheid, vertrouwen, natuurlijke gevolgen van weten wie je bent, op een niveau die mentaal niet te beredeneren is. 

Ben je bereid het te ervaren? Spreekt deze training jou inhoudelijk aan, maar zou je een andere vorm willen? In een intake is het bespreekbaar. 


Over Samira

Samira is inspirerend en charismatisch. Ze bezit een wijsheid die mij motiveerde om diep in mijzelf af te dalen. Ik voelde me veilig bij haar. Samira brengt me moeiteloos naar die plek in mijzelf waar ik een totale vrede ervaar en inzichten opdoe waardoor ik andere keuzes maak.

Het leven is eenvoudig geworden. Ik voel nu dat ik me kan overgeven aan mijn eigen-wijsheid en innerlijke leiding. Mijn omgeving merkt het aan me en zowel op werk- als relatievlak ervaar ik meer zekerheid, vrijheid en vertrouwen.’

Anoniem, Ondernemer, 55 jaar

Hoe het werkt…

 • 4 individuele seizoenssessies van 1,5 uur.
  We plannen elk seizoen een sessie in. 
 • 11 maanden Online Coaching via mail, webcam (ik werk met het programma Zoom, per telefoon, briefpost. We bespreken samen de vorm die het beste bij jou past. 
 • Jaartraining 1079 excl. 21 % Btw*
  Betaling kan eventueel in termijnen, in onderling overleg. 

* Ben je particulier? Dan zijn alle genoemde prijzen incl Btw. 
* Dit traject kost tijd en aandacht, daarom heb ik slechts enkele plekken beschikbaar. 

Vrijblijvende intake, je moet niets!

Natuurlijk wil je eerst kennismaken om te ontdekken of je bij mij aan het goede adres bent. De koffie en thee staat voor je klaar. Plan hier je vrijblijvende intake: info@spiritandmoves.nl. 

Waar

Centraal gelegen in Nederland! Neem op de A28 afslag 22 richting Nieuwleusen. Autominuten vanaf: Meppel: 10 minuten
Zwolle: 17 minuten – Heerenveen: 31 minuten – Assen: 37 minuten
Apeldoorn: 41 minuten –
Amersfoort: 55 – Utrecht: 65  minuten

Life is story, make yours a bestseller!