Groepslessen Pilates

Woensdag 5 september 2018 om 9 uur geef ik dit jaar nog Mindful Pilates. In december 2018 vieren we samen het Lustrum. In januari 2013 ben ik in Eelde begonnen met Pilates lessen in de Notenkraker, naast mijn lessen in Groningen. Daarna stopte ik in Groningen met de lessen en startte ik mijn praktijk voor transpersoonlijke coaching, in Ons Dorpshuis. En toen schreef ik het boek Eindelijk Vrij en het Kusjeshuis en voelde ik dat het tijd was voor verandering. Naast de praktijk zal ik me aansluiten bij een organisatie of bedrijf om mijn talenten als mindful en transpersoonlijk coach te benutten. Ik heb dus veel zin in deze woensdagochtend, om met de trouwe en vaste deelnemers verder te gaan. Ik wil hierbij alle deelnemers, ook van de andere groepen, hartelijk danken voor het vertrouwen afgelopen jaren. Het was een mooie tijd en ik heb veel van jullie geleerd. Maar dit is geen afscheid, we blijven verbonden in vrijheid. Het gaat jullie goed en vrede zij met jullie!

PS; ik geef op maandagavond om 18 uur pilates en om 19 uur bodyshape bij sportrade in Paterswolde. Misschien zie ik je daar.

Betaalgegevens

Het seizoensbedrag is 151,50
(Week 43 is het herfstvakantie en zijn er geen lessen)
Graag overmaken o.v.v. naam en groep op rekeningnummer
NL18 TRIO 0198 52 83 53 t.n.v. SAM Spirit And Moves
info@spiritandmoves.nl

Locatie

De Notenkraker – balletzaal derde deur rechts
Schoollaan 16 – Eelde

Handig om te weten

  • Proefles nieuwkomers: 10,-
  • Lessen kunnen alleen per seizoen worden afgenomen.
    Instromen? Je betaalt vanaf het moment van deelname.
  • Let op: Geen restitutie bij afwezigheid binnen het seizoen i.v.m. vaste kosten.
  • Kleding: Soepele en zachte stoffen, ritsen en knopen zijn vervelend bij het rollen op de mat. Teen sokken met anti-slip zijn praktisch en aan te raden. Een handdoek vanuit hygiënisch oogpunt.  Een warm vestje of dekentje om niet af te koelen tijdens de 10-minuten Mindfulness.