Vrijheid – nieuwe druk – voorjaar 2021 – uitgeverij Palmslag

De nieuwe druk verschijnt in het voorjaar. Er is vertraging vanwege allerlei gebeurtenissen (o.a. corona) Reserveer alvast jouw exemplaar.

Tijdens de corona lockdown wist ik dat Eindelijk Vrij aan vernieuwing toe was en begon ik een nieuw hoofdstuk. Deze naar aanleiding van de inzichten vanuit boss-coaching die ik gaf. Mensen vonden de vrijheid in zichzelf. Anderen zijn net begonnen. Afgerond bevat de vernieuwde versie van Eindelijk Vrij alles wat je moet weten om vrij te zijn. De weg naar vrijheid is een proces en daarom krijgt dit boek een beter passende titel. Vrijheid is het kernwoord in de nieuwe titel en staat er ook in het Arabisch op. Het Arabische woord op de cover kon beter en heb ik opnieuw laten ontwerpen door Dounia Bouchama. Deze verschijnt dus in een andere stijl. Dounia maakt muurschilderingen in o.a. moskeeën. Het nieuwe ontwerp wordt tevens mijn eerste tattoeage. Deze laat ik in het voorjaar op mijn hart zetten. De inzichten die mij bevrijdden, deel ik in dit boek. Concreet en helder geschreven. Het boek zelf verschijnt in het voorjaar van 2021 bij Uitgeverij Palmslag.

Linda Rood schrijft een inspirerende tekst voor op de achterflap. Linda is een goede vriendin en tevens auteur van ‘Het ja-gevoel’ en ‘Mees en de magische poort’ Zij. ontwikkelde het zelfonderzoek de ‘Vragen naar Vrijheid’.

 

Kopen

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.