Vrijheid – nieuwe druk – voorjaar 2021 – uitgeverij Palmslag

De nieuwe druk verschijnt in het voorjaar. Reserveer alvast jouw exemplaar.

Tijdens de corona lockdown wist ik dat Eindelijk Vrij aan vernieuwing toe was en begon ik een nieuw hoofdstuk. Deze naar aanleiding van de inzichten vanuit boss-coaching die ik gaf. Mensen vonden de vrijheid in zichzelf. Anderen zijn net begonnen. Afgerond bevat de vernieuwde versie van Eindelijk Vrij alles wat je moet weten om vrij te zijn. De weg naar vrijheid is een proces en daarom krijgt dit boek een beter passende titel. Vrijheid is het kernwoord in de nieuwe titel en staat er ook in het Arabisch op.

Het Arabische woord op de cover is een ontwerp van Dounia Bouchama. Zij maakt muurschilderingen in o.a. moskeeën. Deze kalligrafie laat ik op mijn hart tatoeëren, ook in het voorjaar. Het boek verschijnt komend voorjaar bij Uitgeverij Palmslag.

Linda Rood schrijft een inspirerende tekst voor op de achterflap. Zij is auteur van ‘Het ja-gevoel’ en ‘Mees en de magische poort’  en ontwikkelde het zelfonderzoek de ‘Vragen naar Vrijheid’.

 

Kopen

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.