Be the Boss voor profs

Wil jij nieuwe kansen ontdekken en met zekerheid en zelfvertrouwen verder? Ben je bereid naar jezelf te kijken? Zelfinzicht brengt je verder! Maak deze avontuurlijke reis naar binnen en ontdek je krachtige ik!

In 8 stappen – Omgeving Zwolle

Wat

Inzicht krijgen in jezelf, zodat je de beste keuzes maakt. Ruimte maken om nieuwe kansen te pakken. Zekerheid en vertrouwen ontwikkelen in je professionele en persoonlijke leven. 

Life is a story, make yours a bestseller

Maak je los van angst, van je beperkte denken en van je beperkte ik. Breng evenwicht in je leven, in je werk, in je relaties, in de liefde en in de geldstroom in je leven. Ontdek je eigen ruimte, je grenzen en hoe je het verleden en innerlijke conflicten voorgoed loslaat.

Voor wie

Voor professionals die nieuwe kansen willen pakken en met meer zekerheid en vertrouwen verder willen.

Wanneer & Waar

Vrijdag 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november 2019
van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Op steenworp afstand van de Lichtmis, vanaf de A28 afslag 22 Nieuwleusen. Er rijden vele bussen naar het busstation de Lichtmis. Adres volgt na inschrijving.

Prijs

475 euro p.p. excl. 21 % Btw (voor particulieren is de btw inbegrepen)

Inbegrepen:

  • Boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij
  • Extra oefeningen/hand outs
  • Koffie/Thee/Hapje
  • Eén BOSS-coaching van een uur (individueel)

Aanmelden en meer informatie

info@spiritandmoves.nl/ 0631-788893
Let op: Van 10 tot en met 20 september ben ik in Marokko en bereikbaar op
spiritandmoves@gmail.com voor vragen en aanmelding.

Hoe deelnemers Samira en de Boss-training ervaren

Samira is inspirerend en charismatisch. Ze straalt een vrede uit die inspireert om diep in jezelf af te dalen, want je voelt je veilig bij haar. Met haar krachtige persoonlijkheid brengt ze jou in contact met jezelf. Dit doet ze moeiteloos en deskundig en met veel geduld. Ze kijkt zonder oordeel naar jouw belang en naar wat jij nodig hebt om met zekerheid en vertrouwen nieuwe stappen te zetten. Om verder te gaan.

De 8-weekse training is praktisch, makkelijk toepasbaar in het leven en brengt je diepe innerlijke waarheid omhoog. De training biedt verrassende inzichten waardoor er meer vrijheid ontstaat. Deze staat van zijn leidt naar nieuwe en betere keuzes op elk levensvlak.

Organisaties die VERDER willen

Toe aan een frisse blik? Samen helder en concrete stappen zetten? Ik bied introductie-trainingen aan en ik kom graag langs voor een verkennend en vrijblijvend gesprek.

Life is a story, make yours a bestseller!
Bel 0631-788 893 of mail info@spiritandmoves.nl