Maak je geen zorgen, het nieuwe zal komen. Leef voor het geheel en deel.

Het zijn onze inzichten die zin geven aan het leven. En die krijgen we door stil te zijn en onze aandacht naar binnen te richten. Onze verhalen vertellen ons wat we geleerd hebben en wat we los kunnen laten omdat ze ons niet meer dienen.
Inzicht leidt tot nieuwe, bezielde verhalen. Het leven bestaat immers uit verhalen. Meer dan dat is het niet. Meer zal het nooit worden. Welk verhaal vertel jij? Welk verhaal geef jij door?

Mijn nieuwe verhaal ligt in Marokko

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis gaat over mijn worstelingen met dogma’s en een streng Marokkaans-islamitische opvoeding. Ik verlangde naar slechts 1 ding: VRIJHEID. En kennis maakt vrij. Investeren in een wereld waarin we vrij kunnen zijn van zorgen, betekent dus investeren in onze jeugd en in onderwijs. Aldus Youssef: ‘Omdat onderwijs begint bij een gevulde schooltasje met schoolspullen, een gevoel van waardigheid en het gevoel erbij te horen.’

Gevulde schooltassen voor kinderen in Marokko – oktober actie

Ik geef om deze reden in de maand oktober – tien jaar geleden verhuisde ik naar Het Kusjeshuis en begon ik met Spirit And Moves – de opbrengst van Het Kusjeshuis besteld via deze webshop – aan het Schooltas-project in Marokko. De initiatiefnemers zijn Youssef Amakran en Karim Boulidam i.s.m. stichting Rizq.

Wat kun jij doen voor basisschoolleerlingen in Marokko?

  • Combineer je geven met een spreker voor je event en boek mij als spreker – gratis – bij aankoop van 40 x Het Kusjeshuis en mail mij op info@spiritandmoves.nl
  • Dit bericht delen is ook een vorm van geven. En elke vorm is goed.

Dus geef, en geef van harte. Dank je!

Samira Ahale

Geplaatst in Blog,Nieuws permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie