Zonder vertrouwen is het leven kut & Interview met Patrick Kicken

Beluister het interview met Patrick Kicken Podcast Leven Zonder Stress

Het is alweer een tijdje geleden dat ik geblogd heb. Na jaren van schrijven heb ik er geen zin meer in. Ik post wel regelmatig korte stukjes op Linkedin en deel de inzichten die het leven mij brengt. Dat gaat vanzelf. Ik kan niet niet-delen. Ik zal altijd delen. Als klein meisje had ik al genoeg te vertellen. Maar niemand luisterde. Dus ging ik schrijven. En zo leerde ik mijzelf kennen. Bloggen, daar heb ik voor nu even genoeg van.

Al een tijd voel ik mij geroepen mijn stem te gebruiken. En zodra ik het seintje krijg van mijn innerlijke leiding, ga ik ervoor. Want ik heb gezocht naar vormen, tot ik besefte dat ik aan het maken was in plaats van moeiteloos scheppen. Dus deed ik een stapje terug. Werd ik weer stil. Ik ging luisteren. En ik herinnerde me weer de waarheid’…

Je hoeft niets te doen

Ik laat het leven steeds makkelijker moeiteloos door me heen bewegen. De drang om iets te bereiken is weg. De achterliggende drijfveer was erkenning. Gezien worden. Meetellen. Nu gebeurt iets als iets gebeuren moet. Ik vertrouw op Leiding in plaats dat ik beredeneer en calculeer.

Het hoeft niet meer, dat harde werken. Het leven kabbelt voort en ik? Ik maak beetje bij beetje Samira dood. Het verleden is voorbij. Ik hoef geen herhaling voor de toekomst. Als je met non-dualiteit bezig bent, dan begrijp je wel wat ik bedoel.

Vrijheid is vrij zijn van verlangen

En lieve lezer….verlossing is het enige wat mij boeit. Vrijheid is vrij zijn van verlangen. Weten dat alles heel, heel goed is. De dagelijkse lessen uit Een cursus in wonderen werken transformerend. In de nieuwe versie Eindelijk Vrij die binnenkort verschijnt, neem ik je hierin mee. Ik deel alvast de cover met je. In de nieuwe versie voeg ik een nieuw hoofdstuk toe. Met alle inzichten en concrete reuzenstappen.

Er zijn geen geheimen. De waarheid is eenvoudig. En waarheid is onvoorwaardelijke innerlijke vrede.

Ik wens je waarheid toe.
Samira Ahale

De Spirituele Allochtoon& Het Kusjeshuis (webshop of ophalen Rouveen)
De Spirituele Allochtoon& Eindelijk Vrij (bijna klaar voor nieuwe druk)

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Reacties

Zonder vertrouwen is het leven kut & Interview met Patrick Kicken — 2 reacties

Geef een reactie