Geniet ten volle, nooit met mate

Geluk en ongeluk gaan voorbij. Maar wat is er altijd?

Geluk en ongeluk zijn in mekaar verstrengeld. Het ene is niets zonder het andere. Aan de vergankelijkheid waarde verlenen, betekent vasthouden aan angst. Immers, het einde der dingen is onvermijdelijk. Zie daarom het eeuwige in het vergankelijke en heb het lief. Het gaat nooit om de vorm. Het gaat om de ruimte waarin vormen komen en gaan.

Vertoevend in deze oneindigheid zullen Vertrouwen, Zekerheid en Vrede onafscheidelijk naast je lopen. Laat wat geen waarde heeft los. Investeer in waarde en waarheid. En vergeet niet je handen te openen en te genieten wanneer het geluk voorbij komt. Geniet dan ten volle. Nooit met mate.

Auteur: Samira Ahale

Samira Ahale (1977) inspireert en motiveert ieder die op weg is naar zelfkennis en vanuit innerlijke vrede, vreugde en vrijheid verder wil. Als krachtig reisleider heeft ze honderden innerlijke reizen begeleid met inzichtgevende gesprekken en transpersoonlijke meditatie. Ze is auteur van Eindelijk Vrij, De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis en VRIJHEID IN ZICHT & De kracht van overgave. Ze is spreker over o.a. zingeving, levensbeschouwing en non-dualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *