We krijgen wat we nodig hebben #ramadanincoronatijd

We worden gezegend met meer tijd voor verstilling. Er zijn geen excuses meer om weg te lopen.

Laten we dus voelen wat we voelen en de problemen die we ervaren in de relatie met onszelf en de ander écht oplossen. De oorzaak van onze onvrede (woede, angst, schuld) ligt in een verleden die niet bestaat, maar die we werkelijk maken.

Vergeef, en ervaar de waarheid

Vergeving betekent voorbij zien aan illusies. Het betekent dat de overtuigingen die de oorzaak zijn van onze onvrede opnieuw bekeken moeten worden. Zodat we zien dat ze verzonnen zijn door het kind in onszelf. Maar dit kind is nu volwassen. Maak het bange kind wakker uit die vreselijke nachtmerrie. Wie doet het anders, als jij het niet doet?

Klaar voor de waarheid? Ik reis met je mee in o.a. Boss-coaching. Online of in real life, mail voor een vrijblijvende intake info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie