The only way out is in

Het lichaam; een uniek instrument om latente vermogens tot ontwikkeling te brengen. We zijn vrij deze vermogens te gebruiken om te verbinden. En om meer vrede en vreugde in de wereld te brengen. Hoe?

Ontvang innerlijke leiding
Bespaar tijd, zet een reuzenstap

We lijken collectief allergisch te zijn voor liefde en dwalen liever in het donker, tastend naar een lichtknop. Het kan een lange weg zijn met vele obstakels voordat we de lichtknop vinden en zien dat onze angst een vergissing is over wie we werkelijk zijn. We kunnen ook aarzelen en wachten tot iemand op die knop drukt?

Waarom zouden we wachten? Hoelang willen we nog lijden?

De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij krijgt behalve een nieuwe buitenkant, ook een extra hoofdstuk. Afgelopen ramadanweken heb meer innerlijk werk verricht. Het leidde tot verrijkende inzichten. Coaching trajecten heb ik beperkt tot de lopende. Vanaf juni heb ik weer ruimte voor een Boss-traject of een traject Gezonde Grenzen. Mail of bel voor meer informatie en een vrijblijvende intake.

Samira Ahale – info@spiritandmoves.nl – 0631788893

Minder twijfel, meer zekerheid
Een toekomst, vrij van angst

Niemand is de oorzaak van onze onvrede en ons ongelukkig zijn. We kunnen onze onbewuste schuld buiten onszelf blijven projecteren maar deze aanpak helpt ons geen stap verder en stelt onze vrede uit. We willen niet meer leven in een leugen.

We zullen naar binnen moeten gaan om te kijken wat er werkelijk speelt, zodat wat niet waar is, kan worden losgelaten. Zodat we nieuwe keuzes maken die leiden naar een moeiteloos en liefdevol leven.

Klaar voor de waarheid? Ik reis met je mee in o.a. Boss-coaching. Online of in real life, mail voor een vrijblijvende intake info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Reacties

The only way out is in — 2 reacties

 1. Ha Ahale, heerlijk fris en positief van toon….weer eens wat anders in deze tijden van….je van wat eigenlijk….van een niet langer kunnen ontkennen dat er iets hapert in onze verbinding tot de rest van de natuur. Ik bleef hangen aan ‘een toekomst, vrij van angst’. Om twee redenen. Ten eerste is 99,9% van onze angst toekomst gerelateerd, het is niet iets wat er nu is, maar waarvan we denken dat het zou kunnen gebeuren en dat is meer dan genoeg om er nu angstig over te worden. Over iets dus, wat er niet is. Ten tweede bestaat ‘toekomst’ ook niet, het is op zichzelf al een gedachte. Het succespercentage voor ‘een toekomst, vrij van angst’ kan met grote zekerheid geschat worden op 100%….en dat is natuurlijk mooi meegenomen….

  • Mooi Evert, dank voor je reactie die ik nu ontdek.
   De toekomst is slechts een idee in ons hoofd, een illusie en zodra we die werkelijk maken en verwachten dat de wereld ons gelukkig zal maken, raken we gedesillusioneerd over het leven. Wat heeft het dan nog zin, als ons harde werken? Tot we ontdekken dat er niets buiten onszelf die vrede geeft waar we naar op zoek zijn. Het vicieuze cirkeltje.
   Daarom is alle angst die we ervaren, hoe illusoir ook, een nieuwe kans om tot de waarheid te komen. Inderdaad, een goede afloop staat vast, en succes is verzekerd. En in deze ervaring kunnen we heerlijk vertoeven.

   Samira Ahale

Geef een reactie