Stel je voor dat …

De praktijk is weer geopend voor real life inzichtgevende gesprekken en boss-coaching

Wauw, Samira, ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Ik wist al wel een beetje dat je het niet makkelijk hebt gehad, maar nu besef ik pas wat een lange weg jij hebt afgelegd. En ik begrijp jouw dankbaarheid nu ook beter. Het genieten van de alledaagse dingen, die een ander misschien over het hoofd ziet. In het hier en nu vertoeven. In vrede zijn. De rust die je uitstraalt. Stel je voor dat, lieve Samira, stel je voor dat het lukt en dat jouw autobiografie een bestseller wordt?
Een lezeres uit Groningen

Stel je voor dat …

We hebben allemaal behoefte aan erkenning, waardering en onvoorwaardelijke liefde. In feite schreeuwen we erom gewaardeerd te worden. Toch zijn we zo bang om naar binnen te kijken. We durven niet te voelen. We zijn bang dat we tot de conclusie komen dat onze gevoelens waar zijn; ‘ik ben niet goed genoeg’ en ‘wat als ik een verkeerde keuze maak?’

Maar stel je voor dat …
het leven te vertrouwen is
door eenvoudigweg je ego niet meer te volgen
en te vertrouwen op je innerlijke leiding
die precies weet wat je in welke situatie moet doen
zodat een goede afloop verzekerd is?

Gesigneerd ontvangen, bestel je boek in mijn webshop. Verder bij elke online boekhandel.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie