Een nieuw hoofdstuk, een lege bladzijde in Rouveen

In september (2019) ging ik voor het eerst in 25 jaar naar Marokko om mijn ouders en het land te bezoeken. Het land waar ik als kind geregeld de zomervakanties heb doorgebracht. Het was verrijkend om bij mijn ouders te zijn. Ik vloog terug naar Nederland met een tas rijk aan Marokkaanse koekjes, souvenirtjes en nieuwe inzichten…

Een lege bladzijde in Rouveen

In het niet-weten vertoefde ik terwijl ik aardde in Rouveen en omgeving waar ik nog maar net woonde, voordat ik naar Marokko vertrok. Een praktijk aan huis: een langgekoesterde wens ging in vervulling. Ik voelde me klaar voor nieuwe klanten, nieuwe inzichten en nieuwe doorbraken. Die kwamen er, tegelijk met het werk wat ik vond bij een sportschool waar ik als zzp-er aan de slag kon. Het leven was al snel gevuld en ik had geen tijd voor wat me werd getoond tijdens mijn verblijf in Marokko. De ene verandering zou de andere teweeg brengen, het was tijd voor vernieuwing. Toen Fitnessclub Easyactive te Meppel noodgedwongen dicht moest vanwege de corona-uitbraak, was tijd geen issue meer.

en een nieuw hoofdstuk!

Mijn debuut, De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, krijgt een nieuwe cover zodat het makkelijker te introduceren is in de zakenwereld. Maar naast de buitenkant is ook de inhoud toe aan vernieuwing in de vorm van een extra hoofdstuk, deel 4!

In dit deel zal alles samenvallen, zodat Eindelijk Vrij niet alleen voor de beginner maar ook voor de gevorderde veel kan betekenen. Zodat we niet alleen maar wakker wórden, maar ook wakker blíjven. Ik voel me dankbaar met de momenten van stilte, waarin zoveel wijsheid ligt. Ik schrijf vol enthousiasme en laat me me hierin leiden. Zelf ben ik benieuwd hoe dit (voorlopig) laatste hoofdstuk eruit gaat zien.

Het begint nog maar pas

Ik dacht dat ik klaar was, na het verschijnen van mijn autobiografie, maar ik was na een lange reis vooral toe aan rust. Die heb ik nu. Ik ben nog lang niet klaar ben met mijn reis. Nee, de reis is nog maar nét begonnen! Reis je met me mee?

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie