Wat is het probleem?

Eindelijk Vrij

Inzicht brengt je verder

De wierook geur streelt mijn wangen. De rode kaars brandt parmantig. De kleine percolator en een hemelsblauw Hema-kopje met dampende cafeïnevrije koffie roepen een herinnering op aan Het Kusjeshuis.

Ik realiseer mij dat ik volop met stap 1 en stap 5 bezig ben uit mijn eigen werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij.

Stap 1 heeft met het fundament te maken: weten wie ik ben, mijn heelheid kennen, mijn volmaaktheid accepteren en dus ook de volmaaktheid in elk wezen: ik ben ik en ik ben de ander. Dit ervaar ik als stabiliteit, als vertrouwen, als veilig zíjn.
Stap 5 gaat over je innerlijke waarheid, eerlijkheid en zuiverheid. Als je weet wie je bent, wat zeg je dan, wat doe je dan, wat denk je dan? Welke creatieve handeling volgt uit harmonie, stabiliteit, vertrouwen?

Vanuit een nieuwe waarneming steeds een hogere vorm van bewustzijn ervaren, dit wens ik jou toe.

Door inzicht te krijgen in wie we zijn, kunnen we datgene loslaten wat ons beperkt. ‘Loslaten’, zegt men dan. Maar hoe kun je loslaten als je niet weet wát je moet loslaten?

Bespaar tijd en zet nu die reuzenstap. Ervaar een hogere levensvorm in deze duale wereld waar we slechts tijdelijk geluk en alle andere emoties kennen. Doorzie je diepste angst, dan zul je voorbij de angst zien dat er niets te vrezen valt. Er is maar één probleem onder alle problemen. En dat is de vergissing over wie jij werkelijk bent.

Ik wens jou toe de Volmaaktheid te ervaren die jij bent.

Mijn voorraad Eindelijk Vrij is op, maar bij elke online boekhandel kun je ‘De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en mijn autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis‘ verkrijgen.

Online Boss-coaching; inzicht brengt je verder

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie