Je bent beperkt, of niet #ondernemen

Is deze bizarre situatie waarin we, letterlijk en figuurlijk, beperkt worden in onze vrijheid een vloek of een zegen? Hoe we ernaar kijken, bepalen we zelf. We kunnen ervoor kiezen beperkt te zijn, of niet.

Laat de verhalen los die meer onzekerheid brengen en zie voorbij de verhalen jouw waarheid, jouw weg, jouw leven. Maak van deze periode een zegen door de antwoorden in jezelf te vinden. De antwoorden die je reeds gegeven zijn, maar die je niet kon horen doordat de buitenwereld alle aandacht opeiste.

Houd op met hopen op een goed einde en vind deze zekerheid in jezelf. Wanneer je deze gevonden hebt, kan niets het tegengehouden. De stroom zal zo krachtig zijn en niets zal je tegenhouden…

Speciaal voor zzp-ers met een beperkt budget

Ik bied mijn expertise aan ondernemers die vérder willen, maar vanwege de omstandigheden waarin we zitten een beperkt budget hebben. Een online coaching traject op maat voor een bijzonder tarief. Ook als je gebruik maakt van de bbz kun je een bedrag opzij zetten voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Blijf in je kracht, zo kom je verder.
Maak hier een vrijblijvende afspraak; een wederzijdse klik is een must; info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie