Creëer more business met C0RE BU5INE22

Als ondernemende professional moet je stevig in je schoenen staan en doorzettingsvermogen hebben. Een lange adem. En eigenschappen bezitten als eigenwaarde, zelfvertrouwen en zekerheid om de uitdagingen die het leven biedt, zowel in het professionele als in het persoonlijke leven, aan te kunnen.

De moed om buiten je comfortzone te stappen en je persoonlijke macht te ontdekken en gebruiken; Dit is de kern in de netwerkbijeenkomst voor ondernemende professionals en ondernemers op vrijdag 27 maart.

Ondernemen vanuit wie jij bent, je core business vanuit jou. Wie ben jij en hoe kom jij het beste tot je recht in jouw bedrijf, in jouw functie? Hoe maak je meer business? Ontdek het met C0RE BU5INE22!

Programma; nieuwe datum in mei!

Vrijdag 27 maart 2020 bij Fitnessclub Easy Active, Paradijsweg 8, Meppel
16.45 uur: inloop, koffie, thee, koekje
17.00 uur: Spreker en ondernemer Samira Ahale deelt haar verhaal.
17.25 uur: Core Business in beweging *
18.00 uur: Naar de volgende ronde; hapjes en drankjes
19.00 uur: Rondvraag en verloting.
De winnaar mag pitchen en ontvangt een extraatje.
19.30 uur: Einde Netwerkbijeenkomst
Investering: 30,- p.p. incl. 21% Btw
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

* meenemen; sokken, makkelijke broek om in te bewegen en visitekaartjes

In samenwerking met Fitnessclub Easy Active te Meppel.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie