Hoe herken, erken en bewaak je je persoonlijke grens voor meer zekerheid en vertrouwen?

In 8 weken in evenwicht in de training Gezonde Grenzen

We hebben allemaal een persoonlijk grens. Dat voelen we. Met name wanneer deze overschreden wordt. Of wanneer we zelf over onze grens heen gaan. Het is belangrijk om onze persoonlijke grens te kennen en te respecteren. Gezonde grenzen bepalen immers voor een groot deel onze levens- en werkvreugde.

In deze training leer je persoonlijke grens kennen en beschermen, terwijl je in contact blijft met jezelf, de ander en de omgeving. Deze training is geschikt voor teamleiders, maar is zeer effectief bij burn-out en angststoornissen. Het is een training voor ieder die op zoek is naar innerlijke zekerheid, kracht en vertrouwen voor meer levensvreugde en werkplezier.

De resultaten van deze training

  1. Je weet je grens kennen en herkennen, je kunt deze afbakenen.
  2. Je krijgt meer inzicht in de grens van anderen waardoor relaties verbeteren.
  3. Je leert wat de waarde is van met meer aandacht leven en werken.
  4. Je leert wat loslaten is.
  5. Je ervaart meer innerlijke vrede en uit zich op meerdere levensvlakken.
  6. Je krijgt meer zelfinzicht waardoor het zelfvertrouwen groeit.
  7. Je ontdekt welke de juiste keuzes voor jezelf zijn en welke stappen je kunt zetten om verder te komen.
  8. Je voelt je zeker, compleet, vervuld en vrij.

Bijzonderheden

Elke bijeenkomst duurt 2 uur. Er zijn 8 bijeenkomsten. We trainen met een groepje van 3-6 deelnemers. Er is koffie en thee en een versnapering. In deze training wordt gewerkt met het boek Grenzen stellen met compassie, zelf aan te schaffen. Het werkboek Eindelijk Vrij is inbegrepen in deze training. Er zijn wekelijkse opdrachten en mp3 luisteroefeningen. Na afloop van de training organiseren we een terugkomochtend of – middag. Bij mooi weer spreken we af in de natuur voor een picknick.

De bijeenkomsten zijn op maandagmiddag, dinsdagochtend of vrijdagmiddag.

Jouw investering

Ben je ondernemer of heeft een werkgever budget voor je:
395 euro p.p. excl. 21 % Btw
Ben je particulier: 395 euro p.p. incl. 21 % Btw

Aanmelden of meer informatie: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie