Bevrijding betekent vrij zijn

Winactie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis; lees hieronder wat je moet doen!

Hoe kun je spiritueel groeien en toch het gewone aardse leven? Het is een hele uitdaging want ik kan flink verdwalen in de wereld van bewustzijn; het product van onwetendheid. Ik maak net als velen de vergissing mijzelf te identificeren met mijn lichaam, leeftijd, sexe, werkzaamheden enz. In het ervaren van mijn essentie is vrijheid vanzelfsprekend. En daarom train ik elke dag.

Bevrijding is vrij zijn

De dualiteit, onze werkelijkheid vanuit de mind of bewustzijn (met kleine b) kent geluk en verdriet. Maar geen vrijheid. Dualiteit is immers een beperking en hoe kan een beperking vrijheid brengen? Dit is geen oordeel. Dit is noch goed, noch fout. Het is goed om dit te her-inneren vanuit Weten en van afstand te kijken naar manifestatie, mind, bewustzijn, de wereld van tijd en ruimte…

Ben jij ook op reis, net als ik? Wil jij je losmaken van beperkingen en een stuk met me meereizen? Je maakt vandaag kans op mijn boek De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Door 1. aan te melden op mijn wekelijkse blog (zie blauwe balk) én 2. mij een persoonlijke mail te sturen over jouw innerlijke reis op info@spiritandmoves.nl, 3. je stem op mijn boek uit te brengen op Stem! The Indie Awards en 4. deze blog te delen. Het is zo gebeurd!

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis

Dualiteit kent geen vrijheid

Met ontspanningsmeditatie kun je de geest tot rust te brengen. Een rustige omgeving en de juiste omstandigheden zijn helpend om voorbij het geruis van de mind te gaan. We ont-snappen aan onze werkelijkheid die in waarheid onwerkelijk is. Onderweg ervaren we het lichaam als vorm, los van onze identiteit, los van het Zelf, los van de werkelijkheid. We zijn niet het lichaam, we zijn vrij.


Geef een reactie