Tijd besparen door de kracht van verstilling

We hebben er amper tijd voor. Verstilling.

Om even een stap terug te doen zodat we afstand kunnen nemen van gedachten. De ervaring die volgt, is bevrijdend.

Wanneer we onze gedachten gadeslaan zonder ze op te pakken en ze zien als voorbij drijvende bladeren ontstaat er innerlijke rust. We beseffen dat we in een staat verkeren van ‘zoeken naar rust buiten onszelf’.
Namelijk in de relaties in ons leven, in ons werk, in de wereld.

Bevrijding ontstaat van binnenuit

Conflicten die zogenaamd daarbuiten liggen, zijn innerlijk aanwezig voordat ze buiten onszelf worden waargenomen. Deze onbewuste waarneming bepaalt wat we met het blote oog zien.

Verstilling dus. Het leidt tot ruimte. En hierin liggen de antwoorden op onopgeloste vraagstukken en innerlijke conflicten. Neem jij voldoende tijd om te verstillen?

Een gezonde ik-grensbewustzijn

Wil jij jouw ik-grens herkennen en leren bewaken en wil jij tevens inzicht in de grensdynamiek die op de werkvloer of in je privé-leven speelt? Dan biedt de 8-wekelijkse training Gezonde Grenzen een unieke oplossing. De methode die ik hanteer werkt heel goed bij (dreigende) burn-out en kan het het zelfs voorkomen. Werk je bij de provincie Groningen, Zwolle of Drenthe? Dan kun je bij mij terecht. Vraag je werkgever naar jouw opleidings- of trainingsbudget. Meer informatie over deze training, mail dan naar info@spiritandmoves.nl.

Bij losse inschrijvingen op maandag- of vrijdagmiddag.


Geef een reactie