C0RE BU5INE22 – Naar de kern, hoe?

BLOG

C0RE BU5INE22

Voor ondernemers die naar de kern willen en de beste keuzes willen maken. Meld je nu aan:

 • Vrijdag 7 februari 2020 – Paradijsweg 8 – Meppel
 • 16.45 UUR INLOOP
 • 17.00 UUR START Bedrijfspresentatie
  Spirit & Moves en Fitnessclub Easy Active:
  ‘Naar de kern, inzicht leidt tot de beste keuzes!’
 • 17.30 – 18.15 UUR WORKOUT
 • 18.30 UUR FOOD
 • Investering: 45 € incl. Btw
 • Reserveer hier je plek: info@spiritandmoves.nl

Waar ik in Paterswolde (waar ik Het Kusjeshuis schreef) zo makkelijk de Braak of Vosbergen in liep op mijn hardloopschoenen, moet ik nu vanaf mijn nieuwe woonplaats Rouveen de auto pakken om te gaan hardlopen. Maar je begrijpt dat het soms een drempel is, om die auto te pakken. Het kost ook meer tijd en, op een verharde weg ren ik niet graag.

Beweging geeft inzicht

Een open sollicitatie bij meerdere sportscholen rondom mijn nieuwe woonplaats leidde tot een uitnodiging bij Fitnessclub Easy Active te Meppel. Ik geef weer met veel plezier pilates, maar ook golden fitness, yoga. Op woensdagavond dansen we ons heerlijk vrij! Bij pilates gaat het om core-training, waarbij de oefeningen worden uitgevoerd vanuit de mind; met controle en beheersing, waarbij de adem de beweging stuurt. En beweging leidt tot inzicht.

M0RE BU5INE22

Inzicht brengt ons verder en leidt tot bezielde keuzes. Het mooie gevolg is meer vrede, vreugde en vrijheid in ons leven. We denken bij overvloed altijd aan onze financiële situatie. Niet onbelangrijk uiteraard, want rekeningen betalen zichzelf niet. Maar overvloed is veel meer als dat. Het zit in de relaties die we hebben, zowel zakelijk als prive. Het zit in het werk wat we doen en in de dingen die we met elkaar delen en beleven.

Bezielde keuzes vinden hun bron in het innerlijk weten. Immers, de antwoorden waar we naar op zoek zijn, bevinden zich in onszelf. Maar we zijn gewend geraakt aan het lawaai in ons hoofd. Aan de verhalen die constant doorgaan. Het kan anders. Dus naar de kern, en dan volgt de business…C0RE BU5INE22!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie