Een portret over mijn dubbelleven in Freespirits (8-12 NPO/NTR om 16.25 uur)

Juf Ingrid droomde over mij en dat hield haar bezig. Ze zocht me online op en voelde zich blij en dankbaar dat ik mijn weg had gevonden. Ze bestelde meteen mijn eerste boek, Eindelijk Vrij. Zelf zat ik middenin het schrijfproces van mijn autobiografie toen ik haar mail zag. Ze meldde zich precies op het juiste moment. Ik zocht iemand die mij feedback kon geven en Juf Ingrid wilde dit met liefde voor me doen. Inmiddels heeft ze Het Kusjeshuis ontvangen en gelezen. Haar reactie wil ik met jou delen.

Lieve Samira

Wat me vooral raakt in jouw boeken is je respectvolle benadering jegens alles wat zich aandient in het leven. Ik ben blij dat je ook jegens jezelf die mildheid kan toelaten.

De scherpe stukken zijn er uitgehaald en wat overblijft is een verhaal van zachte stille kracht die zich ontwikkelde in jouw leven.

Ik vind dat prachtig.
De meeste mensen doen daar veel langer over of komen nooit zover…

Daarom vind ik het moedig en bewonderenswaardig dat je dit proces van transformatie wil delen met anderen.

Toen ik je boek herlas, groeide ook mijn sympathie voor jouw mama.

De passage waarin je vertelt dat ze niets met films had… wat een scherp inzicht! Ik vermoed dat jouw mama een sterke en intelligente vrouw is. Blijkbaar zijn jullie allebei goed in observeren!

Als ik bedenk wat jullie op slechts 2 generaties tijd verwezenlijkt hebben… gigantisch!

Moge die positieve energiestroom zich verderzetten in jouw kinderen en in alles wat je nog onderneemt!

Juf Ingrid

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie