Zeg jij ja tegen jouw droom?

2020, je toekomst begint NU!

Hoe zou jouw leven eruit zien, wanneer het moeiteloos, liefdevol en overvloedig was? Hoe graag wil je resultaten zien? En durf jij JA te zeggen?

Stel een doel. Maak een plan. Dan lukt het!

Zie je mij op de foto verlangen naar mijn droom? Ik wou schrijven en bekend worden met mijn autobiografie, want ja, ik had een bewogen leven en mijn verhaal moest verteld worden. Dit was een diepe wens.

En ik deed het, twee boeken zelfs! En ik heb vele stappen gezet die leiden naar meer vreugde en vrijheid, ook in mijn privé-leven! Mijn plan stuurde ik onderweg bij, maar er was steeds diezelfde focus omdat ik wist wat mijn onderliggende verlangen was. Omdat ik inzicht kreeg in mezelf.

Van idee, naar resultaat!

Misschien wil je een bepaalde omzet halen, een boek schrijven, een wereldreis maken, doorbreken op tv. Ik help je helder te krijgen wat jouw onderliggend verlangen is, zodat er inzicht ontstaat in de stappen die je kunt nemen om dit verlangen vorm te geven. Van idee, naar resultaat!

Met o.a. Boss-coaching voor professionals die verder willen, met mijn boek Eindelijk Vrij, een stappenplan met handvatten om de beren op de weg te trotseren, te overwinnen, te transformeren. En nu in de Jaartraining van Beperking naar Vrijheid.

Jaartraining 2020; van beperking naar vrijheid

Gevoelens van schuld, schaamte, eenzaamheid… Aan den lijve heb ik ze ondervonden. Op basis van het verleden, op basis van angst, maakte ik keuzes die leidden tot meer angst. Je kunt het lezen in mijn autobiografie Het Kusjeshuis. Nu inspireer ik professionals om direct naar de oorzaak te gaan, zodat ze geen tijd meer verliezen, want er valt geen tijd te verliezen.

Vrijblijvend kennismaken, mail dan naar info@spiritandmoves.nl.

Meer informatie over de Jaartraining 2020
Van Beperking naar Vrijheid.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie