Van beperking naar vrijheid

Ben jij vaak onbewust bezig met vrede buiten jezelf te vinden? In relaties, vriendschappen, maatschappelijke prestaties, eten enz? En merk jij ook dat de vrede die je ervaart tijdelijk is en er heel snel nieuwe zorgen zijn die je bezig houden? En die eenzaamheid, leegte, angst, twijfel, schuld en/of schaamte oproepen?

Afleiding

We zoeken afleiding in het leven. We hebben het druk met allerlei doelen.

‘Als ik dit doe, dan zal ik me beter voelen.’
‘Als dit lukt, dan ben ik gelukkig.’
‘Als ik dit krijg, dan gaat het beter.’

Afleiding. Op een lege dag, na verschillende gebeurtenissen afgelopen weken, zat ik hierover te mijmeren. Waarom zoeken we afleiding? Wat is het wat we niet willen zien? Wat we niet durven voelen? Zijn we ergens bang voor?

Af van leiding

Ik ga de diepte in. Bij mezelf en bij mijn klanten die de vurige wens hebben vrij te zijn en mij toelaten in hun reis naar innerlijke vrede. Ik ben altijd op zoek geweest naar leiding en ik kan je vertellen, die heb ik gevonden.

Ik wilde ook begrijpen waarom ik had gekozen mezelf tekort te doen door te blijven geloven in schaarste, in schuld, in schaamte waardoor ik verkeerde beslissingen nam.

Ik was er klaar mee. Maar het heeft jaren geduurd om los te komen van een denksysteem die geen vreugde bracht. Door dagelijkse training op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door het schrijfproces ontdekte ik wie ik niet was, wie ik dacht te zijn en zo begon ik mijn valse zelfbeelden los te laten. Lees het in mijn boeken Eindelijk Vrij en Het Kusjeshuis, verkrijgbaar in De Spirituele Allochtoon Shop en bij elke (online) boekhandel.

Jaartraining 2020
Van Beperking naar Vrijheid

Als meisje van nog geen tien jaar, droomde ik van vrede in de wereld. Ik keek op naar Moeder Teresa, Martin Luther King en later Nelson Mandela. Met o.a. Boss-coaching trajecten lever ik mijn bijdrage om vrede te delen. En mijn verhuizing naar Rouveen brengt nieuwe inzichten en verandering. De trainingen In 8 weken in Evenwicht en de 12-weekse Groei! hebben een nieuwe vorm gekregen.
Zaterdag 18 januari 2020 start daarom de Jaartraining Van Beperking naar Vrijheid. Maar je kunt binnenkort alvast kennismaken.

Introductie workshop
Dinsdag 3 december 9.30 uur- 11.30 uur
57,- excl. Btw, opgave uiterlijk 19 november. Anders 67,- excl. Btw
Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je nu aan: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie