Wat maakt het verschil?

De beste keuzes maken, zodat niet alleen jij, maar ook jouw omgeving er profijt van heeft. Want tenslotte werk je niet alleen voor je eigen belang, nietwaar?

Hoe maak je de beste keuzes voor jezelf, en dus ook voor je (werk)omgeving?

Soms moet je nee zeggen tegen de ander, om ja te zeggen tegen jezelf. De nee lijkt soms een probleem te vormen. Het is vooral de angst voor het oordeel en de afwijzing wat maakt dat we geen nee durven te zeggen. En daarmee ontzeggen we onszelf de ja die we verdienen. En wanneer we onszelf deze overvloed en weldaad ontzeggen, doen we ook de ander tekort.

Wil je van betekenis zijn, in je privé-leven, in je bedrijf, in je werk? Zet jezelf dan op de eerste plaats!

Wat heb jij nodig op dit moment? Waar wil jij heen?
En….Wat houdt jou tegen?

Individuele jaartraining 2020
Van Beperking naar Vrijheid
info@spiritandmoves.nl

Wat mij bezig houdt…

De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis is vanaf nu overal verkrijgbaar. Persoonlijk ophalen te Rouveen kan op afspraak, kies dan voor de juiste optie in De Spirituele Allochtoon Shop.

Recensie 1: https://www.lilymitchell.nl/post/recensie-de-spirituele-allochtoon-het-kusjeshuis-samira-ahale)

Recensie 2: https://www.hebban.nl/boek/de-spirituele-allochtoon-het-kusjeshuis-samira-ahale#

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) geeft Boss-coaching en training aan ondernemers en leidinggevenden. Ze is schrijver van het praktische werkboek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij en de autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis. Ze is te boeken als spreker over levensbeschouwing, filosofie, bewustzijn en vrijheid.

Geef een reactie