Succesvol, maar niet happy?

Een aantal jaar geleden werd ik depri van alle goedbedoelde adviezen, workshops en opleidingen om succesvol te worden, om beter te worden, om meer te hebben. Wat een aanbod online en in dure magazines en wat een methodes. Ik werd er gek van. En ik nam drastische maatregelen.

Ga dieper, ga verder!

Ik las ze niet meer, die dure magazines met prachtige plaatjes en veel te veel informatie. Waar het mij eerst nog inspireerde en blij maakte, werd ik er nu moedeloos van. ‘Fuck it!’ dacht ik en ik stopte o.a. met Facebook waar ik veel te veel coaches tegenkwam en richtte me op mijn innerlijk proces. Waar was ik naar op zoek? Wat was mijn diepliggende behoefte? Wat lag onder mijn verlangen succesvol te willen zijn?

Voorbij alle zorgen, voorbij alle gedachten

Ik ontdekte de oorzaak van mijn innerlijke onrust. Ik onderzocht het, doorvoelde het, dit was de enige manier. Ik moest eerst leren van mezelf te houden. Maar dan moest ik ontdekken wie ik was. Ik deed oefeningen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak wat paste mij mijn energie-niveau van dat moment. En ik kreeg ruimte in mijn leven! Ruimte om niks te doen. Vanuit de leegte kwamen nieuwe kansen. Zo ontstond mijn boek, Eindelijk Vrij. In eerste instantie voor mijn klanten bedoeld, die ik coachte en trainde om angst, onzekerheid, twijfel los te laten. Geïnspireerd door mijn eigen levenservaring.

Wat is de oorzaak van innerlijke onvrede, conflicten en onrust? Wat betekent succesvol zijn voor jou? Hoe zou het zijn om succesvol zijn/succesvol willen zijn, volledig op te geven? En wat als ‘het’ niet lukt? Durf je dit te ervaren?

Ben jij benieuwd hoe jouw leven zal zijn wanneer jij geen angst, twijfel of onzekerheid meer hebt? En ben jij er klaar voor om NU een reuzenstap te zetten? Bestel dan nu Eindelijk Vrij via de webshop of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek in mijn praktijk te Rouveen.

Signeersessie autobiografie zaterdag 19 oktober te Paterswolde. Betaal met Ideal in de webshop De Spirituele Allochtoon of mail mij op info@spiritandmoves.nl voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag aan de lezer:
Wat betekent succesvol zijn voor jou?

Bestel je boek via de webshop De Spirituele Allochtoon en kies voor:
ophalen 19/10 in Paterswolde, ophalen op afspraak in Rouveen of ontvangen per post.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie