Grenzen stellen op de werkvloer

Als kind van Marokkaanse ouders leerde ik dat gelijkheid niet vanzelfsprekend was. Het Vlaams Blok vierde hoogtij in mijn jeugd en dagelijks fietste ik langs ellendig grote affiches waarop een grote bezem werd afgebeeld; ‘Weg ermee!’ Het Vlaamse equivalent van ‘Minder Marokkanen’…

Het nieuws was ook niet veel beter. De Joods-Palestijnse kwestie, Arafat, Saddam, Bush…Wat een oorlogen, wat een strijd…
Ik begreep er niets van. Waarom was er zoveel verdeeldheid in de wereld?

En daar was Moeder Teresa. Wat was ik onder de indruk van haar onbaatzuchtigheid. Geen praatjes, maar mensen heel concreet helpen met wat ze nodig hadden, daar hield ik van! Ze bracht ze voedsel, medicijnen en onvoorwaardelijke liefde. Moeder Teresa werd mijn voorbeeld.

Je kunt alleen geven, wat je zelf bezit. 

Ik wou net als Moeder Teresa vrede in de wereld brengen. Maar er gebeurde iets bijzonders…Ik kwam mijzelf tegen. Mijn oordelen, mijn angsten, mijn pijn zaten mijn vrede in de weg. Ik had werk te doen. Mijn innerlijke reis was begonnen…

En nu doe ik waar ik als kind van droomde. Ik breng vrede in de wereld, als mindful en transpersoonlijk coach en trainer,
als schrijver en spreker.

Ik inspireer en motiveer professionals om inzicht te krijgen in zichzelf. Zodat ze vanuit deze innerlijke vrede en stabiliteit betere keuzes maken, voor zichzelf, voor hun dierbaren, voor hun omgeving.

En zo breiden we samen de vrede uit. Maar het begint bij onszelf. Want vrede, vrijheid, vreugde…zijn innerlijke zaken.

Maandag 7 oktober Introductie
Grenzen stellen met compassie, op de werkvloer en daarbuiten

Voor wie?
Professionals die te maken hebben met een hoge werkdruk en een grote betrokkenheid voelen in hun werk en functie en behoefte hebben aan stabiliteit, ruimte en rust. Deze methode is zeer behulpzaam bij angststoornissen en burn-out.
Wat, Waar en Meer: Grenzen stellen op de werkvloer
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie