Wil jij VERDER? Be the Boss bij de Drentse Zaak in Assen!

Drie jaar geleden startte ik, nadat ik een jaar lang thuis coaching en training gaf, op de bovenverdieping van Ons Dorpshuis Paterswolde. Mensen leerden in het Mini Mindfulness in 3D coaching traject een stabiele basis bouwen. Ze leerden hun psychische ik-grens herkennen en versterken. Ze ondervonden de noodzaak van hun mentale ik-grens en kregen handvatten om meer innerlijke ruimte te creƫren. Zo ontstond ruimte voor nieuwe dingen. Voor mooie dingen.

Vele kleine stappen…of een reuzenstap? Wat is de bedoeling? Hoe nu verder?

En ik ga zelf ook verder want vrijdag 28 juni was mijn laatste coaching dag in deze praktijk op vijf minuten lopen van Het Kusjeshuis, waarin ik sinds mijn scheiding in 2010 (en dus het begin van alle verandering) met mijn zoon en dochter woon.
Mijn autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis laat ik los en verschijnt in oktober bij uitgeverij Palmslag. Ik neem afscheid van het Kusjeshuis en verhuis deze zomer naar Overijssel om mijzelf en mijn werk centraal te stellen. En ik heb er zin!

Wat is jouw bedoeling?
Wat is jouw onderliggend verlangen? Welke kant wil jij op?
En hoe wil je je bestemming bereiken?
Welke blokkade ligt er nog die opgeruimd kan worden?
Ben je klaar met twijfel en onzekerheid over jezelf of het leven?
Ben je klaar met dubbel je best doen?
Ben je klaar met zoeken en wil jij vinden? Wil je geen tijd meer verliezen maar NU een REUZENSTAP zetten?

Vrijdag 23 augustus bij De Drentse Zaak in Assen. Meer informatie vind je hier:

Be the Boss Summer Training

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie