Wil jij met mij…op tv?

Voor een televisie programma van de NPO waarin een portret van mij wordt gemaakt, plaats ik deze oproep. Meerdere levensvlakken worden geportretteerd en de vraag ontstond naar aanleiding van mijn interview met journalist Theo Brand van Nieuw Wij over zingeving en diversiteit; Omarm de verschillen en durf jezelf te zijn.

Daarom zoek ik jou! Wil jij terug naar de bedoeling en naar de zin van jouw leven? Ben jij op zoek naar stabiliteit en evenwicht en wil jij met zekerheid en vertrouwen verder zodat je nieuwe kansen kunt zien en pakken? Vraag jij je wel eens af hoe het zou zijn om vrij te zijn van oordelen en concepten en dogma’s? Zodat jij vanuit je eigen waarheid kan leven en werken?

Mail naar info@spiritandmoves.nl voor meer informatie. Lees hieronder verder…

Wonderen zijn natuurlijk

Ik heb een lange reis achter de rug, maar ook een lange reis begint bij de eerste stap. Ik heb ook geleerd dat een reis niet lang hoeft te duren en dat wonderen natuurlijk zijn. En dat lijden, in tegenstelling tot wat ik geloofde, niet nodig is om vrij te worden. Het kan ook eenvoudiger, want wanneer wonderen uitblijven, dan is er iets misgegaan.

En gelukkig zijn we geen slachtoffer van de wereld, maar scheppen we onze eigen wereld. In onze eigen denkgeest!

Omdat je mij helpt met mijn tv-debuut, bied ik je deze training aan voor een interessant tarief!

Deze interactieve transformatie training geef ik ook o.a. ook aan teamleiders in grote organisaties die bezig zijn met veranderprocessen.
De training vindt plaats in Assen op een vrijdagmiddag in juni, juli of augustus (binnenkort datum bekend) van 13.30 uur tot 16.30 uur. Na aanmelding volgt er een telefonische of online intake, zodat ik zeker weet dat deze training bij jouw wensen aansluit.
Mail mij op info@spiritandmoves.nl en dan zend ik jou alle informatie toe. Het programma wordt uitgezonden in oktober 2019.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie