Be the Boss Summer training bij De Drentse Zaak

Het leven bestaat uit keuzes maken, maar hoe maak je de beste keuze voor jezelf?
Vrijdag 23 augustus geef ik een training voor professionals die inzicht willen krijgen in zichzelf en echt verder willen. Die nieuwe kansen willen zien en grote stappen willen zetten. Want er is een manier om tijd te besparen. Het kan echt anders!

Schep nu de juiste condities voor het nieuwe mooie. Nieuwe kansen en mogelijkheden komen tot je wanneer je ruimte maakt om te ontvangen.

Wil jij VERDER?

0631-788 893 – info@spiritandmoves.nl


Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie