Word je krachtige ik!

Heb jij ze ook, verlangens, wensen, dromen? Verlangens gaan over de toekomst. En de toekomst is een idee die je nu in je hoofd hebt. Een verlangen hebben is mooi. Het zorgt ervoor dat je in beweging komt. Soms betekent het dat je moeilijke dingen moet doen om het makkelijk te krijgen. Maar wat is moeilijk? Stel dat het niet waar is wat jij denkt? Stel dat er geen moeilijkheid bestaat? Dat je kunt doen wat je te doen hebt, zodat je kunt leven zoals het jou past?
Durf je je krachtige ik te worden? Ben jij er klaar voor? Of verberg je je achter angst, twijfel en onzekerheid? En in hoeverre is deze angst, twijfel en onzekerheid terecht?

Van inzicht naar verandering

In coaching trajecten en transformatie trainingen leid ik jou naar zelfinzicht. In praktische en concrete stappen. Zodat het helder wordt wat de oorzaak is van je onzekerheid, twijfel en angst. Zodat het duidelijk wordt waar je staat en wat je moet doen om je leven te transformeren.

Nieuw is de training Word je krachtige ik!, op locatie in Paterswolde, Assen, Zwolle, Amsterdam en Utrecht. Deze training bestaat uit twee middagen waarin je naar de oorzaak gaat van je worsteling. Zodat je inzicht krijgt in wat je te doen hebt en het verleden voorgoed kunt loslaten. Want jij hebt net als ieder ander recht op vrede, vreugde en vrijheid op alle levensvlakken.

Laat je dit toe in je leven?

Paterswolde: Donderdag 13 en 20 juni van 13.30 uur tot 16.30 uur
Amsterdam: Dinsdag 11 en 18 juni van 13.30 uur tot 16.30 uur
Zwolle: Donderdag 27 juni en 5 juli van 13.30 uur tot 16.30 uur

Life is a story! 
Make yours a bestseller
Mail info@spiritandmoves.nl of bel 06-31788893

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor professionals die verder willen. Samira is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Haar debuut De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij, is een stappenplan om inzicht te krijgen in de oorzaak van innerlijke onvrede, hoe je loslaat, vergeeft en jezelf ruimte geeft om te groeien en nieuwe kansen op te pakken. 14 oktober verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie