Durf jezelf te zijn

In hoeverre voel je je vrij om te zijn wie je bent? Wie ben jij? Wat ben jij? Wat is jouw bedoeling van het leven? Wat geeft jouw leven zin? Waar geloof je in?

De tijden zijn veranderd en zingeving speelt een grote rol in ons leven. Er is ruimte om een eigen mening en een eigen weg te volgen. We willen een verschil maken en iets betekenen voor onze maatschappij en de wereld. We zijn niet meer tevreden met een baan om het geld, de status en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat we doen, moet ons raken. Vanuit het hart. En vinden we de passie niet in ons werk, dan zoeken we in onze vrije tijd naar invulling. Je wordt geboren en je gaat dood. En onderweg …

Terug naar de bedoeling; Nieuw Wij

Interview: En dan worden haar woorden ineens heel open en spiritueel: “Waar de wind mij brengt, daar zal ik zijn. Ik vecht niet, zodat ik noch win, noch verlies. En als ik haat zie, zal ik liefde geven. Want haat, boosheid en frustratie, onzekerheid, twijfel en angst zijn slechts een roep om liefde.”

Tienerkinderen

Het is deze onbevangenheid die Samira Ahale ook uitstraalt in het hotel-restaurant in Assen waar ze wordt geïnterviewd voor Nieuw Wij. Ze woont en werkt in het noorden van Drenthe als mindfulness- en transpersoonlijk coach. Ook voedt ze twee tienerkinderen op. Binnenkort verhuist ze naar de regio Zwolle. Dat is prettig omdat ze steeds meer aanvragen krijgt voor coaching uit andere delen van het land.

Lees hier het hele interview: Omarm de verschillen en durf jezelf te zijn

Binnenkort!

Hoe bevrijd je je van hardnekkige dogma’s en verwachtingen?
Hoe word je vrij?
Lezing dinsdag 16 april – De Peizer Hopbel, Peize

Transformatie training In 8 weken naar Evenwicht
Vrijdag 10 mei van 14.00-16.00 uur – info@spiritandmoves.nl

Proeverij Diversiteit & Authenticiteit voor HR-managers en leidinggevenden
Dinsdag 25 juni van 8.45-11.00 uur – aanmelden via Noorderlink

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie