Neem jij vandaag je tijd?

Heb jij ruimte in je werk en in je leven om jezelf te zijn? Wat laat je nog niet zien wat je graag zou delen? Ken jij jezelf goed genoeg om jezelf te kunnen zijn? En voel je je wel veilig om jezelf te zijn?

Bewustzijn is de eerste stap

Het is de eerste stap naar het behalen van zowel persoonlijke als collectieve doelen. Maar dan moet je wel de tijd nemen om naar binnen te kijken. Om vanaf een afstand jouw situatie, jouw emoties en jouw gedachten waar te nemen. Zonder deze afstand ga je vastzitten in het gekronkel en het geruis van je hoofd. En teveel in je hoofd zitten, is killing voor je creativiteit. Blijf niet te lang in deze vicieuze cirkel.

Creativiteit is heel, heel gewoon

Waar evenwicht is, kan creativiteit stromen. Creativiteit is iets natuurlijks. Wanneer het ontbreekt, dan is er iets fout gegaan. Zet jezelf terug in de natuurlijke stand. Neem tijd. Elke dag. Tijd om niets te doen. Tijdens een wandeling bijvoorbeeld. Of leg je mobiele telefoon weg en drink in alle rust en stilte je kopje koffie of thee. Tijd is afstand. En wanneer je je losmaakt dan kun je vanuit een heerlijke vrijheid en vreugde opnieuw verbinding maken met het leven. Het leven is weer een bron van vreugde.

Neem jij vandaag je tijd?

Noorderlink Proeverij Omarm de verschillen, en durf jezelf te zijn.
voor HRM en leidinggevenden – 25 juni 2019

Blog Klaar met dubbel zo hard je best doen, mag ik gewoon mezelf zijn?
Kennisplatform Integratie & Samenleving www.kis.nl

Transformatie-training In 8 weken naar Evenwicht
Vrijdag 10 mei 13.30-15.30 uur

Vanaf nu ook te boeken voor coaching in
Amsterdam – Zwolle – Assen Meer informatie: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie