Wat te doen bij twijfel?

Antwoorden op vragen. Ze zijn er. In jezelf.
Voorbij al je oordelen, je zorgen en je angsten.
Voorbij alle gedachten die je als werkelijk ervaart.
Voorbij de wereld die jij waarneemt. Die jij bedenkt.
Gebaseerd op wat voorbij is.

Jij bent NU hier. Er is geen verleden.
Jij bent NU vrij. Er is geen toekomst.

Durf stil te zijn. Durf te voelen.
Voorbij het voelen, voorbij de angsten, voorbij de zorgen,
liggen de antwoorden.

(Wat is Paterswolde prachtig, nietwaar? #dailywalk)

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie