Hoe ga je om met uitdagingen?

Op het pleintje in Hoboken (Antwerpen) waar ik als kind vaak voetbal speelde, kijk ik nu naar mijn kinderen en nichtjes die vrolijk tikkertje spelen. Het pleintje kent een klein basket- annex voetbalveldje en verder is er een grote cirkel met kleine steentjes, gereserveerd voor speeltoestellen. En met vele steentjes kun je prachtige creaties maken. ‘Liefde is eenvoud, liefde is stil’…

De stemmen in ons hoofd strijden voortdurend om onze aandacht. We zijn eraan gewend geraakt. Stilte kennen we nauwelijks.

We vinden stilte voorbij de complexiteit van onze gedachten. Waar we ook zijn of in welke omstandigheden we ons ook bevinden, er is altijd die stilte die we diep in onszelf meedragen. Een oase van eenvoud. En in eenvoud zien we helder water en liggen de antwoorden, onveranderlijk.

Wat we dachten verloren te hebben, of eerst te moeten verdienen, is nooit weg geweest. Het is er. Het gaat nergens heen.

En op deze plek worden onze problemen, waarvan we geloven dat het problemen zijn, moeiteloos opgelost. Elke uitdaging waarvoor we ons gesteld zien, smelt weg. We kunnen ons weer geestelijk en lichamelijk ontspannen want we weten, we weten, we weten nu heel zeker;

In de stilte

zullen we horen

onze waarheid.

Samira Ahale De Spirituele Allochtoon

Wil jij moeiteloos en in het volste vertrouwen verder en wil je weten hoe?
In maart start de Transformatie training In 8 weken naar Evenwicht, maar deze kun je ook individueel doen. Verder kun je in persoonlijke trajecten naar de kern, naar de oorzaak. Meer info, mail: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie