Wees zelf de verandering die je wil zien in 2019!

Een lege bladzijde. Een nieuw begin. Het bekende loslaten en het onbekende tegemoet gaan. Het vereist dapperheid en moed. Als ik ga nadenken, dan begrijp ik er niets van. Wanneer ik stop met nadenken en stil en leeg durf te zijn, dan komen de antwoorden op mijn vragen. Dan krijg ik leiding. Het is deze innerlijke leiding die in ieder ligt te wachten om ontdekt te worden. Maar velen zitten gevangen in het hoofd. In analyses. In het vasthouden aan het bekende. Aan schijnzekerheden. Aan illusies. Ik doorleef het zelf. Ik voel, ik ervaar, ik zie en ik laat wederom alles wat ik denk te weten los. 

In de transformatietraining van afgelopen seizoen vroegen de deelnemers mij; Hoe zorg ik ervoor dat ik wakker blijf? Dat ik niet weer verdwaal in de zorgen van de wereld? In mijn angsten? Hoe komt het dat angst steeds terugkomt? Waarom is het zo hardnekkig? Hoe blijf ik me groots voelen, licht voelen, onbegrensd voelen? Hoe blijf ik wakker?

Is je waarom groot genoeg?

De transformatietraining In 8 weken naar Evenwicht bestaat uit theorie en vele praktijkvoorbeelden. Ik vertel vanuit mijn eigen ervaring. Ik hou het praktisch. Want je zit niet op een berg ‘zen’ te zijn. Je bent hier. In de wereld. Je hebt je werk, je collega’s, je partner, je familie, je kinderen. Je moet het hier doen. In het lijf wat je hebt. Met de middelen die je hebt.

Dus waarom wil je zo graag wakker blijven? Wat brengt het je? Wat betekent het in de praktijk voor je? Hoe ziet je leven eruit als je wakker bent en leeft vanuit je onbegrensdheid, met zekerheid en vertrouwen? Welke keuzes maak je vanuit je juist gerichte denken? Vanuit je juiste waarneming? Welke keuzes maak je nog niet omdat angst, twijfel en onzekerheid jou in de weg staan?

Ik ben al jaren bezig met een innerlijke transformatie. Je kunt mijn stappen volgen in mijn boek, in coaching trajecten en in de transformatiecursus In 1 dag of in 8 weken naar Evenwicht. 

Vanuit onbegrensdheid leren deelnemers los te laten om VERDER te gaan. En ik leef het zelf voor:

In 2019 verhuis ik richting Zwolle, ik ga samenwonen, mijn kinderen gaan naar een nieuwe school, ik werk nu ook als externe coach bij organisaties en laat de praktijkruimte in Paterswolde los.
Er komt een praktijkruimte aan huis met MEER ruimte voor meer deelnemers. Want ik geniet zo van dit werk. En ik wil er zijn voor mensen die thuis willen komen in zichzelf en met zekerheid en vertrouwen verder willen.
En mijn tweede boek, sinds september op de plank, komt na een periode van loslaten toch uit in 2019, maar dan als spirituele roman. Ik heb er dit weekend aan gewerkt en hij is klaar voor Crowdfunding. 

Hoe zie jij je leven vanuit onbegrensdheid? Wat houdt je nog tegen? Zie je je belemmeringen? Zie je je angst? Dan heb je werk te doen. Vergevingswerk. Mentale arbeid. Een spirituele autolyse om los te komen van je beperktheid. De basis leer je o.a. in de transformatietraining, de eerstvolgende start vrijdag 25 januari (nu nog in Paterswolde!). Er komt een vervolgcursus voor deelnemers die de basis net hebben afgerond. 

Ik zie je. Vrede zij met jou. Samira Ahale

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie