Als het lukt, is het leuk, nietwaar?

Als het lukt, is het leuk, nietwaar? Grote dingen of kleine dingen, alle successen zijn leuk. Het maakt ons blij. We voelen ons geslaagd. En alle succes-ervaringen doen het vertrouwen groeien. Het maakt dat we naar meer verlangen.

Maar stel dat het andersom is?

‘Omdat het leuk is, lukt het. Omdat ik geslaagd ben, lukt het. Omdat ik vertrouwen voel, lukt het.’ 

Want dat wat je zoekt, zit al in je. Jij bent het succes zelf. Jij bent het vertrouwen zelf. Jij bent de vrede zelf. En daarom schep je succesvolle ervaringen. Het begint altijd in jezelf. Want er bestaat niets buiten jezelf. Gelukkig maar. Want dit betekent dat jij niet het slachtoffer bent van de omstandigheden die je, onbewust, buiten jezelf plaatst. Immers, er bestaat niets buiten jezelf. Neem de regie in handen en handel vanuit je ware aard!

Stel dat

jij het vertrouwen Zelf bent?
de zekerheid Zelf bent?
het succes Zelf bent?

Wat zou je dan gaan doen? 

Vrijdag 25 januari start de transformatie training In 8 weken naar Evenwicht waarin je leert je angsten, twijfel en onzekerheid los te laten en ontdekt hoe je vanuit vreugde kunt leven, zodat je met zekerheid en vertrouwen VERDER kan. Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie