Wat wil jij ECHT?

Vaar je je eigen koers of heb je geen idee waar je bent of hoe je verder wilt? Maak dan prioriteit voor een stil moment aan het begin van de dag om je aandacht naar binnen te richten. Want het is daar waar richting gegeven wordt.

Je kunt de dag beginnen met de juiste waarneming en vanuit een innerlijke rust en vrede. Zoek jezelf op na je nachtelijke reizen en land in je lijf, in je huis, in je omgeving. Daal af in jezelf en maak verbinding met de datgene wat in je ligt; oneindig vertrouwen.

Kerstcadeautip!!! Lees hier het Spiritueel reisverslag Eindelijk Vrij

door Vincent Duindam


Het boek ‘Eindelijk vrij’ van Samira Ahale is een spiritueel reisverslag, waarin de schrijfster vertelt hoe zij vanaf een absolute dieptepunt gekomen is tot de vrouw die zij nu is. Zij laat zich inspireren door de spirituele klassieker ‘Een Cursus in wonderen’. Geen probleem voor een moderne moslima, vindt de auteur. “Een bemoedigend boek met veel praktische tips en mooie citaten”, oordeelt Vincent Duindam.

Laat deze dag een lege dag zijn. Je bent niet wat je dacht dat je was; beperkt en begrensd. Je hebt niets verkeerd gedaan, dus je hoeft je niet schuldig te voelen. Wat ben je dan wel? Wie ben je dan wel? Voel het wanneer je in de ochtend en in de avond stille tijd neemt en je aandacht naar binnen keert. Ga voorbij de gedachte. Ga voorbij de emotie. Ga voorbij het geruis. En dan zul je weten wie je bent. En dat, wie je bent, je essentie, deel jij met mij. Want wij zijn één, Al-Eén!

Vier het leven, Vier De Overgang! Vrijdag 21 december 2018!
Ik vier het loslaten van wat ik niet meer nodig heb. Ik vier de ruimte die ontstaat. Ik vier het licht, de liefde, de verbinding. Ik vier de warmte in mijn Zelf. De geborgenheid. Ik vier het thuiskomen. Ik vier de Vrijheid. Wat heb jij te vieren?

Deel het met mij en kom langs, vanaf 16 uur in de praktijk in Ons Dorpshuis, B. Boermalaan 4 in Paterswolde

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie