Waar wacht je nog op?

Geen keuze kunnen maken is vermoeiend. Maar soms is het niet anders, dan weet je het niet. Het is dan goed om het niet-weten te aanvaarden. Het is dan ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Stille tijd, zodat je naar binnen kan keren. En de vragen waar je mee zit aan jezelf voor te leggen. En dan niet gaan zoeken naar antwoorden buiten jezelf.

De antwoorden zullen komen. Dat is mijn ervaring. De antwoorden komen bij je wanneer je ruimte hebt om te ontvangen. Wanneer je mind open is zonder oordeel of angst. Wanneer je handen leeg zijn.

Sta jij voor belangrijke keuzes, weet je niet welke richting je moet, vraag jezelf dan af wat jou vreugde brengt. Waar word je blij van? Wat maakt je gelukkig? Pak je passie weer op. Maak er ruimte voor. Als het vreugde brengt, dan is het belangrijk. Dan mag je het prioriteit geven. 

Ja, dat mag. Je bent vrij om voor vreugde te kiezen. Vreugde is een keuze. Het zit in jezelf maar het is een keuze om het uit jezelf te halen. En terwijl je vreugdevol bezig bent, krijg je meer richting. Antwoorden. En dan zie je ineens dat je vasthoudt aan dingen uit angst. En angst is een roep om liefde. Een schreeuw om liefde. En laat er nu maar één iemand zijn die jou die liefde kan geven. Ra ra ra, wie zou dat zijn?

Interesse in een individueel traject of in de 8-wekelijkse training naar Evenwicht die vrijdag 25 januari start,geef je dan op via info@spiritandmoves.nl en bekijk mijn aanbod op de website. Maak gebruik van een gratis en vrijblijvende intake van een half uur en maak kennis met mij en mijn werkwijze. 
Liever thuis aan de slag? In De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij beschrijf ik de 8-weekse training, zodat je met zekerheid en vertrouwen VERDER kan.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie