Loslassen, immer wieder loslassen…

Het Pilates-avontuur begon in 2011 in Groningen-zuid met zeven groepslessen. Ik was gescheiden en verhuisd en begon als ondernemer, nog erg zoekende wat de bedoeling was. Ik werd zelfstandig pilates docent. Daarna voegde ik er mindfulness aan toe.

Er was behoefte aan verdieping, meer weten, meer inzicht en … verandering! En nu gaan deze trouwe matten naar Bunne. Naar een nieuwe ruimte waar ze o.a. klankschaalconcerten zullen beleven.

Naast de groepslessen startte ik in 2016 met het coachen van hoger opgeleiden en bouwde stap voor stap de groepslessen af. Na de zomer hield ik alleen nog de woensdagochtend groep aan, zodat we de vijf jaar konden voltooien om het Lustrum te vieren.

Ik wil ALLE deelnemers die de groepslessen in Groningen en Eelde bezochten, hartelijk danken voor jullie inzet en jullie trouw. Dankzij jullie aanbevelingen waren de groepen steeds goed gevuld.
We hebben hard getraind, mentaal en fysiek, maar ook lief en leed gedeeld. Ik zal terugkijken op een prachtige tijd en ik voel me dankbaar.
En dan is nu het moment gekomen om los te laten…zodat we met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kunnen. 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie