Een Marokkaanse kerst!

Wat is voor jou de essentie?
Wat vind jij belangrijk?
Wat wil jij ervaren?
Waar wil jij heen?
Wat is voor jou waardevol?

Het is dertien december 2018. We naderen de kortste dag van het jaar; 21 december. Dan vier ik De Overgang. Ik sta stil bij het leven. Bij de kleine dingen en de grote dingen. Bij de levenslessen die me verder brachten. En de levenslessen die nog komen.  


Ik leg af wat ik niet meer nodig heb.

Want loslaten is VERDER gaan.

Ik vier de Vrijheid.
Onbevangen als een kind.
Speels en zonder oordeel.
Genietend van een schitterende kerst.

Rood, de kleur van de Marokkaanse vlag.

De dieprode kleur van de aarde.

Groen, de Marokkaanse ster.

Het groen van gras en bladeren.

Ik weet waar ik vandaan kom. Ik weet wie ik ben. Net als jij, Al-Eén.


Vrij, Eindelijk Vrij!


Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie