Een Marokkaanse kerst!

Wat is voor jou de essentie?
Wat vind jij belangrijk?
Wat wil jij ervaren?
Waar wil jij heen?
Wat is voor jou waardevol?

Het is dertien december 2018. We naderen de kortste dag van het jaar; 21 december. Dan vier ik De Overgang. Ik sta stil bij het leven. Bij de kleine dingen en de grote dingen. Bij de levenslessen die me verder brachten. En de levenslessen die nog komen.  


Ik leg af wat ik niet meer nodig heb.

Want loslaten is VERDER gaan.

Ik vier de Vrijheid.
Onbevangen als een kind.
Speels en zonder oordeel.
Genietend van een schitterende kerst.

Rood, de kleur van de Marokkaanse vlag.

De dieprode kleur van de aarde.

Groen, de Marokkaanse ster.

Het groen van gras en bladeren.

Ik weet waar ik vandaan kom. Ik weet wie ik ben. Net als jij, Al-Eén.


Vrij, Eindelijk Vrij!


Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie