Zet dit jaar nog een reuzenstap zodat je VERDER kan

Je kunt aan de gevolgen werken en hopen op blijvende verandering en verbetering. Maar op het gebied van de gevolgen is er steeds werk aan de winkel. Je kunt kiezen voor eindeloze wegen maar je kunt ook kiezen voor een kortere route naar je bestemming. Natuurlijk mag je onderweg ook genieten of heel lang onderweg zijn, maar de vraag is of je niet talmt omdat je onbewust gelooft dat je eindbestemming geen vreugde zal geven, of dat je het niet waard bent om in vreugde te leven. Dat je eerst moet lijden voordat je mag genieten. Maar dat is allemaal onzin. En ik heb verstand van onzin!

Ik spreek uit eigen ervaring. Amai, zeg, wat een lange reis heb ik achter de rug en wat heb ik getalmd. Gewacht. Gehoopt op een magisch wonder. Maar afgelopen jaren ben ik naar binnen geweest. Ik heb mezelf binnenste buiten gekeerd. Ik heb ervaren en ik heb geleerd en ik heb ontdekt:

Het hoeft niet complex. Er is ook een korte route.
Er is ook een simpele weg.

Maar je moet er klaar voor zijn. Klaar zijn met het oude. Er mag geen belemmering meer zijn om ten volle te kunnen ontvangen. Je moet het ECHT willen. Je moet klaar zijn met je oude zelf. Het beeld van jezelf, blijkt onjuist. Maar hoe moet het anders?

Pak dit jaar de oorzaak aan van je onvrede, van je angst, van je onrust. Zodat je vrij wordt van alles wat jouw innerlijke vrede verstoort. Stuur mij een mail met je vraag en ik antwoord. Of ontdek het in een reuzenstap in

dé laatste Transformatie Training van 2018
Zaterdag 22 december van 10.00-17.00 uur

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie