Vergeet niet wie je bent

Het leven is vredig. Het hoofd is stil. Het lijf is ontspannen. Er is een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Er is evenwicht. Er zijn concrete stappen. En er is helderheid over het leven; de film waarin jij de hoofdrol speelt. Het script kan NU worden bijgestuurd. 

De Overgang

Het in praktijk brengen van de werkboek-lessen, nu voor het vierde jaar, heeft mij VERDER gebracht in het leven waardoor ik meer THUIS ben gaan komen in mezelf. Tijdens de ramadan afgelopen jaar voelde ik die innerlijke beweging om ze met je te delen. Zo ontstond de Blog in Miracles. Het is tijd om ze los te laten in deze vorm, tenminste, voor mijzelf.

De Blog in Miracles verandert in de Inspiratie Blog. De kern van mijn schrijven bevat een rode draad: ‘Een einde maken aan angst en beperktheid, onzekerheid, gepieker en twijfel. Inzicht krijgen in de oorzaak van onvrede, zodat je de oorzaak kunt aanpakken. Zodat gevolgen verdwijnen of veranderen. Zodat je vredig, krachtig, helder en heel concreet:

VERDER kan.

Les 327: Ik hoef slechts te roepen en U geeft me antwoord

Alle gepieker is een roep om liefde. Een teken dat het vertrouwen ontbreekt. We hoeven nergens heen om rust te vinden. We kunnen stoppen met zoeken en het gevoel van onzekerheid erkennen.

Vier met mij De Overgang op vrijdag 21 december vanaf 16 uur.
Of deel in een mail of in deze blog welke transformatie jij doorgegaan bent of welke verschuivingen er in je leven zijn. Wat laat je los en hoe ga je verder?

Zet een stap en mail of bel: info@spiritandmoves.nl of 0631-788893

Les 328: Ik kies de tweede plaats om de eerste te verwerven

Wanneer we een stap naar achter zetten, kiezen we de tweede plaats. We laten ons niet meer leiden door de innerlijke criticus die constant oordeelt. We laten onze zorgen los. En maken ruimte voor antwoorden. En zo ontdekken we dat de tweede plaats, eigenlijk de eerste is.

Les 329: Ik heb al gekozen wat U wilt

Alle onrust heeft te maken met een zoektocht. In plaats van verder te zoeken, kunnen we stoppen met zoeken want wie zoekt, zal nooit vinden. We zijn nooit verdwaald geweest. Al die tijd waren we thuis. En we hebben, ook al zijn we dit vergeten, gekozen om thuis te zijn. In rust, in vrede en in het volle vertrouwen dat we veilig zijn.

Les 330: Ik zal mezelf vandaag geen pijn meer doen

We vergissen ons over wie we werkelijk zijn. Vandaag kunnen we stoppen met onszelf pijn te doen door het onjuiste zelf te zien als wat het is; een vergissing. En vergissingen kunnen, doordat we een stap naar achter zetten, gecorrigeerd worden. Zodat we in vrijheid en vreugde VERDER kunnen.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie