Loslaten is verder gaan

De Overgang

Het in praktijk brengen van de werkboek-lessen uit The Course heeft mij verder gebracht in het leven, waardoor ik meer THUIS ben gaan komen in mezelf. Zelfdiscipline, motivatie, geduld en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je ontwikkelt gedurende deze mentale zelfstudie.  Je ontdekt voorbij de stem van het ego, de angst en het beperkt zelfbeeld een andere stem. Een andere waarneming. Bereidwilligheid is het enige wat je nodig hebt. En dan volgt de rest… 

Zo ontstond de behoefte in 2018, tijdens de maand ramadan, om de lessen middels een blog met mijn lezers te delen. En nu zit ik in De Overgang. Het is tijd om de blog in deze vorm los te laten. Ik voel en weet dat ik klaar ben om verder te gaan. Dit betekent dat er een nieuwe vorm ontstaat, onder de noemer Inspiratie Blog. De kern van mijn schrijven bevat deze rode draad:

‘Een einde maken aan angst en beperktheid, onzekerheid, gepieker en twijfel. Inzicht krijgen in de oorzaak van de onvrede, zodat je deze kunt aanpakken. Zodat gevolgen verdwijnen of veranderen. Leren wat loslaten is, zodat je vooruit komt. Zodat je vredig, krachtig, helder en heel concreet VERDER kan.

Wees vrij om mijn blog te ontvangen of om je af te melden.

Voor studenten van The Course

Ben je specifiek geïnteresseerd in de lessen, dan verwijs ik je graag door naar het Nederlands platform voor studenten van Een cursus in wonderen, Miracles in contact. De werkboek-lessen kun je daar terugvinden.

Vrede zij met jou, Samira Ahale

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie