8 stappen om VERDER te komen

Wat zijn we bang om los te laten. We houden onszelf vast in relaties die ons niet gelukkig maken. We doen mee aan dingen die we helemaal niet leuk vinden. Verplichtingen, hoge verwachtingen en zelfopgelegde beperkingen brengen geen vreugde. Hoe maken we onszelf vrij hiervan? Hoe herstellen we het evenwicht, zodat we met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kunnen?

Inzicht zonder handeling is slechts inzicht

Het leven kan je dwingen om voor jezelf te kiezen. Maar je kunt ook beslissen om niet te wachten tot de catastrofe, in de vorm van een ziekte, een faillissement, een scheiding, zich aandient. Voorkomen is beter dan genezen. Je kunt nu je onvrede onderzoeken, door je bewust te worden van je gevoelens; verdriet, boosheid, angst, twijfel, onzekerheid, wantrouwen, jaloezie.

Durf te voelen

De vorm van de onvrede doet er niet toe. Elk onaangenaam gevoel is een vorm van onvrede. De juiste veranderingen kunnen pas plaatsvinden wanneer we bereid zijn om het monster van de onvrede in de ogen te kijken. Want vrede ligt voorbij de angst, voorbij de twijfel, voorbij de onzekerheid. Soms is de angst te groot en uit het zich in angst- en paniekaanvallen. Soms is het beter om hulp in te schakelen. Je hoeft het niet alleen te doen. En je hoeft niet overal goed in te zijn.

Ontdek de methode waarin je krachtige, heldere en praktische stappen zet zodat je met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kan. Maak kennis met mij en mijn werkwijze in een vrijblijvende intake en mail info@spiritandmoves.nl.   

Durf te vragen

Zet een stap en vraag hulp. Er zijn experts op allerlei gebieden. En die experts vragen zelf ook hulp op andere gebieden, waar ze geen expert in zijn. Je hoeft niet alles te kunnen. Je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog, je kunt het niet alleen! Schrap dus deze verwachting of eis die je aan jezelf stelt meteen van je lijst. Dat zal ruimte geven. En ruimte is nodig om innerlijke conflicten op te lossen. En wanneer deze opgelost zijn, kan het lijf en de geest zich ontspannen. Zodat je creativiteit kan stromen. Zodat je geest kan scheppen. Zodat jij VERDER kan…

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie