8 stappen om VERDER te komen

Wat zijn we bang om los te laten. We houden onszelf vast in relaties die ons niet gelukkig maken. We doen mee aan dingen die we helemaal niet leuk vinden. Verplichtingen, hoge verwachtingen en zelfopgelegde beperkingen brengen geen vreugde. Hoe maken we onszelf vrij hiervan? Hoe herstellen we het evenwicht, zodat we met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kunnen?

Inzicht zonder handeling is slechts inzicht

Het leven kan je dwingen om voor jezelf te kiezen. Maar je kunt ook beslissen om niet te wachten tot de catastrofe, in de vorm van een ziekte, een faillissement, een scheiding, zich aandient. Voorkomen is beter dan genezen. Je kunt nu je onvrede onderzoeken, door je bewust te worden van je gevoelens; verdriet, boosheid, angst, twijfel, onzekerheid, wantrouwen, jaloezie.

Durf te voelen

De vorm van de onvrede doet er niet toe. Elk onaangenaam gevoel is een vorm van onvrede. De juiste veranderingen kunnen pas plaatsvinden wanneer we bereid zijn om het monster van de onvrede in de ogen te kijken. Want vrede ligt voorbij de angst, voorbij de twijfel, voorbij de onzekerheid. Soms is de angst te groot en uit het zich in angst- en paniekaanvallen. Soms is het beter om hulp in te schakelen. Je hoeft het niet alleen te doen. En je hoeft niet overal goed in te zijn.

Ontdek de methode waarin je krachtige, heldere en praktische stappen zet zodat je met zekerheid en zelfvertrouwen VERDER kan. Maak kennis met mij en mijn werkwijze in een vrijblijvende intake en mail info@spiritandmoves.nl.   

Durf te vragen

Zet een stap en vraag hulp. Er zijn experts op allerlei gebieden. En die experts vragen zelf ook hulp op andere gebieden, waar ze geen expert in zijn. Je hoeft niet alles te kunnen. Je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog, je kunt het niet alleen! Schrap dus deze verwachting of eis die je aan jezelf stelt meteen van je lijst. Dat zal ruimte geven. En ruimte is nodig om innerlijke conflicten op te lossen. En wanneer deze opgelost zijn, kan het lijf en de geest zich ontspannen. Zodat je creativiteit kan stromen. Zodat je geest kan scheppen. Zodat jij VERDER kan…

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindful en transpersoonlijk coach en trainer voor hoger opgeleiden en professionals. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze inspireert en motiveert leidinggevenden, politici en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf zodat ze met zelf-zekerheid en vertrouwen VERDER kunnen. Ze is spreker en schrijver van De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. Binnenkort verschijnt haar autobiografie De Spirituele Allochtoon en het Kusjeshuis. Wil jij Samira boeken als inspirerend spreker, kijk dan op www.despiritueleallochtoon.nl.

Geef een reactie