Op zoek naar erkenning, roem en rijkdom – The Course – 271 & 272

Al jaren droom ik van een bestseller, dat verhaal over mijn bewogen jeugd. Roem, erkenning en rijkdom, een streven als meisje.  Het heeft jaren geduurd voordat ik begreep dat ik buiten mezelf nooit zou vinden wat ik zocht. Het is een innerlijk proces, deze ontdekkingstocht. Ik kromp in mekaar, nog geen drie jaar terug, toen ik van mijn ouders een flinke uitbrander kreeg. Zo diep zit de wens om door je ouders gezien te worden. Zo diep zit het verlangen van een kind. En we zullen ons hele leven lang op zoek blijven naar die liefde, die onvoorwaardelijk is.

Les 271: Het is de visie van Christus die ik vandaag gebruiken wil

Het manuscript is geschreven. Wie A zegt, moet ook B zeggen, dus heb ik mijn innerlijke stem gevolgd en het project Het Kusjeshuis afgemaakt. En toen gebeurde het dat het niet meer hoefde. Ik heb het niet nodig. Ik kan het, zoals The Course mij leert, vergeven. De illusie doorzien dat niets, buiten mijzelf, mij vrede kan brengen. Het is niet belangrijk meer. Het heeft geen betekenis. Want Samira is slechts een idee, een concept, een verhaal. Ik mag haar loslaten.

Vrijdag 2 november start In 8 weken in evenwicht
De transformatiecursus voor een licht, vrij en ontspannen leven
in werk, gezondheid, liefde en geld; info@spiritandmoves.nl

Les 272: Hoe kunnen illusies Gods Zoon voldoening schenken?

Wat moet er veel gebeuren voordat we vinden dat we in vrede mogen zijn. En het leven kan vol, druk en complex zijn. We hebben verschillende rollen en we willen overal goed in zijn. We zijn zo geprogrammeerd dat we zoeken, zoeken, zoeken en niet vinden. Maar oefening baart kunst. Er zijn vele wegen om tot vrede te komen. Het voordeel aan The Course zijn de 365 lessen per jaar waardoor je jezelf kunt herprogrammeren. Waardoor je leert om de dagen in stilte te beginnen. Waardoor het leeg wordt. En zo wordt wat complex lijkt, weer eenvoudig. De vrede is altijd aanwezig geweest, alsook de liefde. Een onvoorwaardelijke liefde. Voel je het?

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie